Ik wil niet bij m’n moeder wonen

Ik woon nu met mijn vader omdat mijn ouders gaan scheiden, alleen mijn moeder wilt dat ik ook bij haar ga wonen met der nieuwe vriend, ik vind dat niet leuk omdat het zo ver van mijn school,vrienden en sport alleen zij zegt dat de rechter alles gaat bepalen alleen ik weet zeker dat ik daar niet wil wonen of iets ja ik weet dus nu niet wat ik allemaal moet doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jasper
8 uren geleden

Hey Guusje, Wat een vervelende situatie. Maar wel heel fijn dat je je vraag hier stelt. Ik herken het gevoel heel erg. Ik ben na meerdere rechtzaken tussen mijn ouders bij mijn vader gaan wonen. Dit ging een hele tijd goed, totdat er stieffamilie bij mijn vader erbij kwamen. Ik kon het niet goed vinden met mijn stiefbroer en ook niet met mijn stiefmoeder. Er waren wel eens vaker ruzies thuis en dan kregen mijn tweeling broer en ik altijd de schuld hiervan. Uiteindelijk was ik er helemaal klaar mee en ben ik na een ruzie thuis weggegaan en naar… Lees verder »

Pip
Pip
3 dagen geleden

Heee Guusje, goed dat je je vraag stelt hier op het forum Het lijkt me een lastige situatie waar je in zit. Ik heb niet precies hetzelfde meegemaakt, maar toch wil ik graag op je reageren. Want ik kan me voorstellen dat het geen fijn gevoel geeft als je moeder zegt dat de rechter zal gaan bepalen, terwijl jij eigenlijk heel duidelijk aangeeft waar je behoefte aan hebt. Ik kan daaruit op maken dat je het gevoel hebt dat je moeder niet naar jou luistert, klopt dat? Dat gevoel herken ik dan wel weer heel erg! Mijn ouders hadden na… Lees verder »