Mirthe (10) in

Ik wil naar mama, maar ook weer niet

Hi ik ben Mirthe, mijn moeder wordt dinsdag geopereerd. Zij komt dan waarschijnlijk woensdag uit het ziekenhuis. Ze gaat dan naar haar vader en moeder. Daar blijft ze 3 weken. Ik kom dan donderdag tot en met zondag daar. Maar ik heb zaterdag een korfbalwedstrijd en ik ga waarschijnlijk vrijdag met mijn vader naar voetbal kijken. ik vind het dan moeilijk om donderdag te gaan, en dan een paar uurtjes zondag… ik weet niet wat ik moet kiezen: bij mama zijn of leuke dingen doen zonder mama… het is een soort van dilema. want op een of andere manier wil ik naar mama maar ook weer niet… hebben jullie tips? of belangerijker: wat zouden jullie doen?

Mirthe

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fabiënne
14 dagen geleden

Hoi Mirthe, Wat fijn dat je je vraag hier durft te stellen! Knap van je. Ik herken jouw vraag heeeel goed en vond dat één van de lastigste dingen toen ik jonger was. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 2 jaar oud was, dus ik heb veel ervaring met zulke situaties. Je kunt jezelf niet in tweeën splitsen, maar het liefst wil je op twee plekken, bij allebei je ouders, tegelijk zijn zijn. Je bent bang om iemand teleur te stellen, maar wilt ook doen wat je zelf het leukste vindt. En het kan gek voelen om niet naar de… Lees verder »

Farah
15 dagen geleden

Dag Mirthe, Dankjewel voor het delen van jouw dilemma. Ik snap helemaal dat je niet goed weet wat je moet kiezen. Met gescheiden ouders is het soms moeilijk om je tijd tussen je ouders te verdelen, dat herken ik heel erg. Ik vind het ook moeilijk om te kiezen tussen leuke dingen doen of naar mijn moeder toe gaan, als ik kies voor niet naar mijn moeder toe gaan dan voelt het alsof ik niet naar haar toe wil. Maar dat is helemaal niet zo! Ik wil dan wel naar haar toe gaan, maar eigenlijk wil ik liever wat anders… Lees verder »