Mark (11) in

Ik wil mijn zusje meer zien

Hai ik kan mijn zusje maar 10 minuten per week zien dat vind ik heel jammer want haar moeder wilt het niet ik vind het best wel stom want mijn zusje is heel lief

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
1 maand geleden

Hallo Mark,

Wat fijn dat je VillaPinedo gevonden hebt om je vraag te stellen.
Als eerste zou ik graag willen zeggen dat je echt een hele lieve grote broer bent! En dat ik het ontzettend lief vind dat je je zusje graag meer wil zien.

Misschien is het een idee om op te schrijven waarom je haar graag meer wil zien, in een soort brief, en dat aan de moeder van je zusje geven. En misschien kun je ook vragen waarom haar moeder dat niet wil.

Ik hoop dat je je zusje snel meer mag zien.

Liefs,
Eva

Nicky
1 maand geleden

Hi Mark, wat knap van je dat je je gevoelens durft te delen en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je verteld dat je het vervelend vind om je zusje maar 10 minuten te kunnen zien en dat het ook niet langer mag van de moeder van je zusje. Ik snap dat je dit erg jammer vind en ik snap je zo goed als ik naar mijn eigen situatie kijk! Mijn broertje en zusjes wonen heel ver weg, dus die mis ik ook best vaak en ik had ook gewild dat ik die soms wat vaker kon zien. Mijn… Lees verder »

Noor
1 maand geleden

Beste mark wat fijn dat je hier je gevoelens kwijt kan en wat goed dat je deze site hebt gevonden ik snap helemaal dat je het heel vervelend vind dat je je zusje niet veel en lang kan zien en dat is gewoon heel erg en mijn tip is op vooral veel aan te geven dat je je zusje langer en vaker wil zien omdat het ook gewoon jou zusje is ik hoop dat je wat aan deze tip hebt en ik wens je veel sterkte liefs noor