Tim (8) in

Ik wil mijn vader niet zien

Ik wil mijn vader niet meer zien.Hij slaat mij als niemand erbij is.Hij is gemeen.Van grote mensen moet ik wel contact met hem .Ze zeggen dat ik anders later problemen krijg.Dat het niet goed is als ik mijn vader niet zie .Maar ik wil het nooit meer!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Noor
4 maanden geleden

wow Tim ik heb echt nog nooit zo iets heftigs mee gemaakt weet je moeder eigenlijk al dat je geslagen word en zo niet het is wel heel erg belanrijk dat ze dat weet en dan kan ze er iets aan doen dus als ze het nog niet weet zeg het tegen je moeder

heel erg veel geluk en sterkte en ik vind het heel fijn dat je dit zo open durft te zeggen terwijl je het super moeilijk hebt veel liefs en sterkte Noor

Michelle
6 maanden geleden

Lieve Tim, Als eerste wil ik even zeggen dat ik het super stoer vind dat je een berichtje hebt durven posten. Wat een vervelende situatie heb jij! Zelf heb ik dit nooit meegemaakt, maar ik vind het heel heftig om te horen dat papa jou slaat en gemeen is. Jouw papa, of wie dan ook, hoort zijn of haar handjes thuis te houden. Als ik het goed begrijp heb je dit wel verteld aan andere mensen, dat vind ik echt onwijs goed van je! Is er nog iemand anders in de buurt die je misschien wel begrijpt? Mama, een ander… Lees verder »

Keet
6 maanden geleden

Hoi Tim, Wat goed dat je dit met ons deelt! Je verhaal herken ik. Ik lees dat je jou vader liever niet meer wilt zien, omdat hij jou wel eens pijn doet. Dit heb ik zelf ook gehad toen ik 8 jaar was. Ik zag mijn vader hierdoor heel weinig. Toen ik 16 was heb ik gezegd dat ik hem niet meer wilde zien. Toen pas wist ik het helemaal zeker. Ik kan me voorstellen hoe je je voelt. Grote mensen snappen dat soms minder goed. Wist je dat niemand jou mag aanraken op een manier dat jij dit niet… Lees verder »

Maartje
6 maanden geleden

Lieve Tim, Wat stoer dat jij je verhaal hebt durven delen op het forum! Maar wat een vervelende situatie 🙁 Wat je papa doet is zeker niet leuk en ik snap heel goed dat je daarom zo boos bent. Maar nooit meer je papa zien is wel heel erg lang. Heb je het al wel eens tegen iemand gezegd. Misschien je mama of een juffrouw of meester op school? Iemand waarbij jij je fijn voelt en die je vertrouwt. Dan kun je er met die persoon over praten en kan hij of zij je misschien helpen om het probleem op… Lees verder »