Yde (11) in

Ik wil mijn vader niet zien

Mijn ouders zijn gescheiden en mijn vader beschuldigd mijn moeder nog steeds maar mijn vader is een alcoholist en ik wil niet tegen hem zeggen dat ik hem niet meer wil zien hoe moet ik dat doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emm
Emm
3 dagen geleden

doe het in een SMSje.dan hoef je zijn reactie niet te zien en kan hij je niet slaan.
doe het wanneer je weet dat hij niet bereikbaar is.dan ziet hij het later.
en vertel het ook aan je moeder.dat is handig.als je het toch wilt doen face to face,
doe het dan waar zij bij is of op camera,of voor je vrienden

Myrthe
7 dagen geleden

Hoi Yde! Wat vervelend dat je hier mee zit, maar daar is dit forum voor om dat te vragen. Zelf zie ik mijn vader ook niet meer, omdat ik daar geen behoefte aan heb. Het is normaal om je eigen grens te geven en het is dan aan jou vader om dit te respecteren. Dat is heel moeilijk om te zeggen natuurlijk, maar zoals al geschreven wordt, probeer die moed te verzamelen. Er zal dan een last van je schouders afvallen als je dit hebt aangegeven bij je vader. Het is niet erg en hij heeft geen recht van boos… Lees verder »

Yeva
8 dagen geleden

Hoi yde, je kan altijd een volwassene vragen om het aan jouw vader te vertellen. Je bent niet alleen

Talitha
8 dagen geleden

Ik kan me een beetje in leven, want ik wil ook niet naar mijn vader toe maar hij is nog net geen alcoholist. Ik heb gewoon gezegd dat ik niet naar hem toe wil gaan en heb daarvoor gewoon al mijn moet bij elkaar geschraapt. het klinkt zo best makkelijk maar dat is het niet en dat weet ik. maar probeer het tegen iemand te zeggen. durf je het niet tegen je vader doe het dan tegen je moeder die zegt het dan wel tegen je vader. Ik hoop dat je tot een oplossing komt.

Jaimy
9 dagen geleden

Haii lieve Yde, Wat goed dat je op ons forum schrijft! Ik lees dat je je vader niet meer wilt zien en dat hij problemen heeft met alcohol. Ik herken dit probleem goed. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik een half jaar oud was. Mijn moeder is toen gevlucht van mijn vader, omdat hij vervelende dingen deed bij mijn moeder. Dit kwam allemaal, omdat hij te veel alcohol dronk. Er was wel een soort van omgangsregeling. Ik kwam bij mijn vader om de 2 weken in het weekend, maar vond dit niet altijd fijn. Hij dronk dan ook best wel… Lees verder »