Ange (13) in

Ik wil mijn vader niet meer zien

Hallo
Mijn ouders zijn al bijna 4 jaar uit elkaar. Ik heb helemaal geen contact met m’n vader omdat hij een gemene man is. In het verleden heeft hij een wasmand naar me gegooid, de autoruit van m’n zus stuk geslagen omdat hij niet wilde dat we naar m’n moeder gingen. Hij heeft me heel veel keren laten schrikken door ineens ergens te staan. Hij liegt, hij speelt de baas en doet als of hij zo zielig is. Hij schrijft leugens op Facebook. Ga maar door.
Nu moet ik van de rechter naar een omgangshuis,ze willen dat ik weer in contact kom met hem. Ik heb al heel vaak gezegd dat een tegen iedereen dat ik dat niet wil. Volgens hun dat omgangshuis moet ik dat wel.
Ik voel me nu weer goed. Heb een tijd gehad dat ik zelfs niet wilde leven door die man.
Wie kan mij vertellen wat ik kan doen zodat ik nooit niks meer met die man te maken hoef te hebben.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Daniël
1 maand geleden

Wat bedoel je met omgangshuis? Ik snap dat niet helemaal ook al heb je het goed uitgelegd. Je moet gewoon aangeven dat je je vader niet wil zien. Als ze je toch terugplaatsen bij je vader en hij blijft agressief doen, dan moet je onmiddellijk de politie bellen, want dan is jouw veiligheid in gevaar.

Sangita
1 maand geleden

Lieve Ange, Wat goed dat jij je verhaal deelt, want jeetje wat een heftige situaties heb je meegemaakt. Ik kan mij heel goed voorstellen wat een invloed dat op jou heeft gehad. Ik vind het wel fijn om te lezen dat het nu weer goed met je gaat, super knap! Ik kan mij voorstellen dat je, na alles wat er gebeurd is, liever geen contact meer wil met je vader. Ik heb tijdens de scheiding tussen mijn ouders besloten om bij mijn vader te gaan wonen omdat ik niet meer goed met mijn moeder kon. Ik heb in deze tijd… Lees verder »

Kristel
1 maand geleden

Hoi lieve Ange, wat fijn dat je de weg naar het forum gevonden hebt. En je verhaal wil delen. Ik lees dat je veel hebt meegemaakt met je vader en dat het lastige dingen voor je zijn. Kun je met je vader praten over de dingen die je lastig vindt? Als je praten lastig vindt dan kun je altijd een brief schrijven met al je gevoel erin. Ik heb vroeger ook veel moeite gehad met de uitspraken en dingen die mijn vader deed. Ik vond het heel lastig om dit tegen mijn vader te zeggen, omdat ik bang was voor… Lees verder »