Lizan (15) in

Ik wil mijn moeder niet teleurstellen

ik kom niet meer bij mijn moeder door heftige ruzies en zei wil mij nog wel zien en ik kom naar haar toe om haar niet teleur te stellen maar ik vind het erg om in haar huis te komen..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fabienne
19 dagen geleden

Hoi Lizan,  Wat lastig zeg, om zulke heftige ruzies met je moeder te hebben…  Ik snap heel goed dat je je moeder niet teleur wil stellen, maar het is vervelend dat je daardoor je eigen grens over moet gaan. Dat je dus toch naar haar toe komt, terwijl je dat eigenlijk helemaal niet wil.  Ik kan me een beetje in jou verplaatsen: ik ga ook wel eens naar mijn moeder toe om haar niet verdrietig te maken of niet teleur te stellen, maar het liefste wil ik haar niet zo vaak zien of spreken. Super lastig he!  Ik bespreek mijn… Lees verder »

Amanda
19 dagen geleden

Hey Lizan, welkom op het forum van Villa Pinedo! Wat vervelend om te lezen dat jij in een lastige situatie zit met je moeder. Je schrijft dat je moeder jou wil zien, maar dat je het niet fijn vindt om in haar huis te komen. Als ik het goed begrijp kom je er door heftige ruzies niet meer, maar omdat zij je wil zien ga je af en toe toch om haar niet teleur te stellen? Lastig hoor, maar heel logisch dat je die gevoelens hebt. Als kind heb je eigenlijk altijd een soort verbinding met je ouders, dat heet… Lees verder »