Chanel (13) in

Ik wil mijn halfzusje zien

Mijn moeder heeft een nieuwe man en hun hebben samen weer een kindje gekregen ze is inmiddels al 6 jaar en ik woon door omstandigheden bij mijn vader. Mijn stiefvader probeert mijn half zusje bij me achter te houden en zie haar nauwelijks.
Ik heb toch ook gewoon het recht om mijn zusje dan te zien??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Julia
25 dagen geleden

Lieve Chanel, Bedankt voor je berichtje op het forum en je openheid. Ik heb zelf ook een halfzusje (en een halfbroertje). Ik zie hen regelmatig. Ik heb best een goede band met mijn halfzusje, dus ik zou haar ook niet willen missen! Ik kan me dus goed begrijpen dat jij haar ook wilt (blijven) zien. Ik merk in je berichtje dat je dat ook belangrijk vind. Heb je het wel eens met je moeder besproken? Het kan namelijk zomaar zijn dat je moeder geen weet heeft van jou gevoel bij de situatie. Je kan in zo’n gesprek uitleggen hoe jij… Lees verder »

Kirsten
28 dagen geleden

Lieve Chanel, Bedankt voor het delen van je vraag. Ik heb zelf geen half broertjes of zusjes, maar wel een broertje en zusje. Ik zou hun ook niet willen missen. Dus ik kan mij goed voorstellen dat jij jouw zusje ook graag wilt blijven zien. Is een gesprek met je moeder iets wat je zou kunnen proberen? Je zou je moeder in een gesprek kunnen uitleggen dat je zusje ook jouw zusje is en je haar erg mist en vaker zou willen zien. Je kan hierin ook vertellen hoe jij het graag anders zou willen zien. Bijvoorbeeld door 1x in… Lees verder »