Nilou (14) in

Ik wil meer contact

Hoi ik wil graag meer contact met mijn vader, maar het komt steeds van mijn kant. Ik wil dat graag tegen hem zeggen maar ik weet niet hoe. Heeft iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dieuwke
10 dagen geleden

Hoi Nilou! Wat goed dat je een berichtje hebt geplaatst op het forum van Villapinedo. Ik kan me voorstellen dat het lastig is dat het steeds van jou kant moet komen. Ik wilde op gegeven moment ook meer contact met mijn vader, maar dat vond ik ook erg lastig. Ik ben toen met mijn vader hier over gaan praten, en ik heb hem uitgelegd dat ik het fijn zou vinden als het ook van zijn kant zou komen. Soms kan het al goed helpen om aan te geven dat je daar behoefte aan hebt. Wees vooral eerlijk tegen hem. Ik… Lees verder »

Julia
10 dagen geleden

Hallo lieve Nilou, Dankjewel voor jou vraag hier op het Forum. Je verteld dat je graag meer contact wilt met je vader maar niet weet hoe je dit zou moeten zeggen. Wat super jammer dat je het gevoel hebt dat dit alleen vanuit jouw kant komt, maar wat super knap dat je dit wel wilt vertellen. Ik heb dit niet mee gemaakt maar ik herken het wel heel erg dat je iets wilt vertellen maar niet weet HOE! Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik een keer tegen mijn moeder wilde vertellen dat ik het lastig vond om… Lees verder »

Kirsten
10 dagen geleden

Lieve Nilou, Wat fijn dat je ons gevonden hebt. Ik ga je proberen wat tips te geven 🙂 Ik zie mijn vader zelf ook heel weinig, omdat wij allebei heel druk zijn. Maar dat is natuurlijk geen excuus. Ik heb het wel eens besproken met mijn vader, hij wilt ook meer contact maar hij is gewoon minder spontaan in dingen verzinnen. Is jouw vader ook zo? Daarom (ja helaas komt initiatief dan wel (nog) een keer bij jou vandaan) heb ik eerst nagedacht wat ik van mijn vader verwacht. Want als hij niet weet wat ik wil/verwacht gaat hij dat… Lees verder »

Jonah
10 dagen geleden

Hoi Nilou, goed dat je naar het forum bent gekomen en knap dat je dit durft te delen op het forum! Ik snap dat je het vervelend vindt dat het altijd van jou kant moet komen. Ik had dit in het begin ook en het is altijd lastig om over dit soort dingen te praten met je ouders. Op deze site staan heel veel tips over hoe je dit tegen je vader zou kunnen zeggen. Ik vindt het altijd fijn om dingen die tegen mijn ouders wil vertellen op een briefje te schrijven. Dan kan ik rustig nadenken over wat… Lees verder »