Ik wil liever vaker bij mama zijn

Ik wil liever vaker bij mijn mama zijn. Ik ben nu ook bij mijn papa maar na school zit papa te werken boven. Er is niet altijd iemand om mee te spelen. Eigenlijk vind ik het wel fijn dat ik lekker alleen ben beneden dan maar ik mis mama dan ook heel veel. Bij mama is het gezellig en we maken vaak grapjes. Mama zegt dat ze mij wil helpen er met papa over te praten. Maar papa gaat het toch niet goed vinden. Ik wil mijn kamer anders bij papa en dat mag ook niet.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Logan
17 dagen geleden

Hoi ik ben nu ook vaker bij men moeder want ik had het zelfde mijn vader zit ook altijd boven maar ik vind het heel dapper van je ik hoop dat het goed komt groetjes Logan

.
.
15 dagen geleden
Reply to  Logan

Moch dat dan van je papa en word hij niet boos dan

Thom
1 maand geleden

Hallo daar, Wat dapper dat je jouw gevoelens met ons deelt. Het is begrijpelijk dat je graag meer tijd met je mama zou willen doorbrengen, vooral als je bij je papa bent en hij aan het werk is. Het kan eenzaam voelen als er niemand is om mee te spelen, ook al vind je het soms fijn om alleen te zijn beneden. Het is heel normaal dat je jouw mama mist en dat je het gezellig vindt om samen met haar grapjes te maken. Het is goed dat je mama wilt helpen om met je papa te praten, maar het… Lees verder »

Jade
1 maand geleden

Hai hai, Ik ken precies je situatie, dat is heel normaal. Heel veel kindjes kennen het als het of bij papa of bij mama leuker is. Ik had dit alleen andersom, ik kan je heel goed helpen. Je vader is hard aan het werk om voor jou te zorgen, dat moet je niet vergeten. Maar als kind wil je graag lekker spelen, wat ik natuurlijk helemaal begrijp. Misschien is het handig als eventjes met jouw moeder of juist met iemand zoals met een tante/oom/ vriend of vriendin van je ouders gaat kletsen, die kunnen jou misschien helpen. Dat heb ik… Lees verder »

Jade
1 maand geleden

Hoi, dit komt mij erg bekend voor en je bent zeker ook niet de enige. Ik snap dat je mama mist als er niemand bij je is om mee te spelen. Ik zou wel als ik jou was het aan papa aangeven ondanks die het niet goed zou vinden. Maar dan vraag ik me af: wat niet goed vinden? Want met je ouders praten over wat je niet fijn vind is erg normaal en hoort eigenlijk. Ik zou er met je papa over hebben dat je het niet leuk vind dat je altijd alleen moet zitten en dat hij boven… Lees verder »