Ik wil graag hulp

hallo ik wil graag hulp

mijn ouders zijn nu een paar jaar gescheiden
dat is veel beter voor hun ze hadden alleen maar ruzzie
ik en mijn broertje wonen bij mij moeder elk weekend gaan we naar mijn vader en zijn vriendin daar vinden wij het erg leuk
in de vakantie gaan we wat langer maar er is altijd ruzzie om wanneer we er zijn
ik wil graag meer en langer naar mijn vader maar dit mag niet van mijn moeder of ze zegt dat mijn vaders ons niet wilt
ze word altijd heel boos als ik vertel dat ik het leuk heb gehad dus ik vertel maar niks meer
van mij vader mag ik bij hem wonen de rechter vroeg mij ofdat ik dit ook wou en ik wil dit heel graag maar dit mocht ik niet van mijn moeder zeggen anders zal ik mijn moeder niet meer . en ookal vind ik het niet leuk dat mama altijd alleen maar boos is en of aan het slapen ik wil ik mijn moeder natuurlijk nog wel zien .

wat moet ik nu doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jasper
19 dagen geleden

Hoi Mario, Wat dapper dat je jouw verhaal op het forum durft te delen. Wat jammer dat jouw moeder zo vaak boos is. Ik vond het ook altijd lastig om mijn moeder te vertellen wat ik allemaal met mijn vader had gedaan, en andersom. Ik snap heel goed dat je opgewonden bent over je weekend, en dat graag met je moeder wilt delen. Ik snap ook dat het heel naar is dat je bij jouw vader wilt wonen, maar je moeder wel wilt blijven zien. Is er misschien een juf of meester waar je dit mee kan bespreken? Of anders… Lees verder »

SolarSun
SolarSun
24 dagen geleden

Hey mario, Bedankt dat je je verhaal hier op het forum deelt! Ik begrijp je heel goed dat je beide ouders graag wil blijven zien. Ik heb zelf een vriend die ook gescheiden ouders heeft. Hij vertelde mij dat het voor hem ook niet makkelijk was aan het begin. Vooral toen zijn moeder en vader apart van elkaar gingen wonen. zijn moeder had een nieuwe relatie gekregen en zijn vader kreeg ook een nieuwe vriendin. Dus het is even wennen om aan de nieuwe situatie te wennen lijkt mij. Ook heb ik zelf mijn vader bijna nooit echt gekend, maar… Lees verder »

Anoniem
26 dagen geleden

Hi ik snap dat je in een moeilijke situatie zit ik wou sinds mijn 10e bij mijn vader wonen toen mijn ouders gingen scheiden ik heb 2 jaar gewacht tot ik 12 was en kon zeggen dat ik naar me vader wou en uiteindelijk door veel gesprekken met mijn moeder en vader ben k er voor gegaan en woon ik nu 2 jaar bij mijn vader ik ben mega tevreden hiermee dus praat met je ouders en maak duidelijk wat jij wilt