Seph (9) in

Ik wil gewoon niet

Goedemorgen,
Ik ben seph 9jaar, ik zou dit weekend eindelijk bij m’n papa zijn, maar ben vanmorgen half 9 stiekem naar m’n moeder gerend, ik wil dit weekend niet meer naar papa, maar hij belde en zei dat ik moest komen. Wat moet ik nu doen ? Ik wil gewoon niet

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anique
12 dagen geleden

Lieve Seph, Dankjewel voor je berichtje 🙂 Super goed dat je het forum hebt gevonden en hier je vraag stelt! Wat vervelend om te horen dat je dit weekend niet naar je papa wilde, ik snap heel goed dat je daarom terug naar je moeder bent gegaan. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 was en ik had ook heel vaak dat ik niet naar de ene ouder wilde en bij de ander wilde blijven. Hoe komt het dat je niet naar je papa wilde? Ik had zelf vaak dat ik mijn mama miste als ik bij mijn papa was,… Lees verder »

Kevin
12 dagen geleden

Hoi lieve Seph, Wat vervelend om te horen dat je niet graag bij papa bent 🙁 Wil je vertellen hoe dat komt? Is er iets gebeurd bij papa? Of doet hij niet zo lief tegen jou? Ik snap wel dat je soms graag bij de andere ouder wilt zijn, dat is helemaal niet gek als je diegene mist. Zijn er ook momenten dat je wel graag naar papa wilt? Bijvoorbeeld als je bij mama bent? Dat was bij mij soms wel het geval! Als ik bij de ene ouder was, wilde ik graag naar de andere en andersom. Dit komt… Lees verder »

Anoniem
Anoniem
12 dagen geleden

hoi Seph

Ik vond het ook nooit fijn bij mijn vader, omdat daar alles anders was dan bij het huis van mijn moeder. Ik heb toen een tas ingepakt met allemaal spullen die ik leuk vond, ook dingen om me te vermaken, dan moest ik niet al te veel denken aan het feit dat ik bij mijn vader was. Ik hoop dat ik je hiermee een beetje verder heb geholpen.

groetjes Anoniem

anoniem
13 dagen geleden

hey,ik maak dit soms ook mee maar ik ga ook toch naar mijn papa ik weet dat het niet fijn is maar praat eens met je papa liefst anoniem