Nousa (11) in

Ik wil bij mijn vader wonen

Hoi ik wi bij mijn vader wonen maar dat vind m’n moeder niet leuk en mijn moeder heeft het heel druk dus ik wil bij papa wonen en ik weet niet wat ik nu moet doen 🥲

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romee
26 dagen geleden

Lieve Nousa, Wat onwijs knap van je dat je een berichtje op het Forum hebt durven stellen. Daar is veel moed voor nodig:) Zelf herken ik mij voor een deel in jouw verhaal. Toen mijn ouders gingen scheiden verhuisde mijn vader naar een plek verderop waar ik geen vriendjes of vriendinnetjes had. Ik vond het daarom erg vervelend om naar mijn vader te gaan en bleef liever in mijn vertrouwde omgeving met mijn moeder en vriendjes en vriendinnetjes. Jij geeft aan dat jij ook liever bij 1 van je ouders zou willen wonen. Je zegt dat je moeder erg druk… Lees verder »

Vlinder
30 dagen geleden

Lieve Nousa, Het is heel begrijpelijk dat je nu niet goed weet wat je moet doen! En dat is ook helemaal niet erg. Heb je dit al met je moeder of vader besproken? Een beide uitgelegd waarom je dit precies wilt? Heb je je het bij je moeder al eens aangekaart dat je het niet meer leuk bij haar vind omdat ze druk is? En zo ja, wat vond zij er zelf van? En waarom vind ze het niet leuk dat je bij je vader wil wonen? Ik heb in dezelfde situatie gezeten als jij, dus ik snap je heel… Lees verder »

Ghislaine
1 maand geleden

Hey Nousa, wat goed dat je ons hier gevonden hebt! En wat naar dat je in deze situatie zit zeg, dit lijkt me heel lastig voor je. Heb je dit al met je moeder besproken, en heeft ze je zelf verteld dat ze het niet leuk zou vinden als je bij je vader zou wonen? Of denk je zelf dat ze dat zou vinden? En woon je nu bij beide ouders, om en om? Hoe dan ook, heel vervelend dat je moeder het heel druk heeft, en je daardoor liever bij je vader zou zijn. Ik zou je wel willen… Lees verder »