Liz (11) in

Ik weet het niet meer

Haiii, zoals je aan de titel kan zien weet ik het allemaal niet meer.
Dus op het begin werd mijn broer uithuisplaatst. Omdat hij ruzie heeft met mijn moeder.
Mijn moeder heeft mijn zus haar keel dichtgeknepen en mijn zus heeft er toch voor gekozen om bij haar te wonen . Ik ben gelukkig bij mijn vader in huis geplaatst!! Maar ik ging eerst op: Dinsdag,woensdag,donderdag en vrijdag naar mijn moeder. Maar ik wil eigenlijk niet naar mijn moeder. Ik heb er dus super lang voor gewerkt om dat tegen haar te zeggen.

Ik die dat dus heeft gedaan en ze werd helemaal boos!

Daar schrok ik wel van.

En toen werd ik gek….

Rubicon kwam er bij ( idk wat t betekent ) Jeugdzorg kwam er bij. En kinderbescherming.

Allemaal mensen die opeens achter mijn moeder gingen staan. En ik die met mijn vader er alleen voor stond…

Ik ben echt bang voor de volgende rechtzaak!

Hebben jullie tips voor mij??

Gr Liz

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ano
Ano
1 maand geleden

Hey lieve Liz,

Wat goed dat je je verhaal deelt. Dit lijkt me superheftig allemaal. Fijn dat je het oké hebt met je vader en ik hoop dat het snel beter gaat en goed komt. Mijn ouders hadden ook erg veel ruzie voor ze uit elkaar gingen. Het was voor mij heel lastig om daar zoveel van mee te krijgen. Je zit er middenin en er is nergens een uitgang. Uiteindelijk komt de zon weer op Liz. Blijf sterk, je bent een enorme topper.

Emilia
1 maand geleden

Hee Liz, Wat ontzettend goed dat je je verhaal hier wil delen! Dat klinkt super heftig en heel vervelend allemaal. Voordat mijn ouders uit elkaar gingen zijn er bij mij thuis ook heel wat heftige ruzies aan vooraf gegaan. Ik begrijp dan ook dat het super lastig is om overal zo betrokken bij te zijn. Wat lastig dat je moeder boos word wanneer je verteld hoe je je voelt! Misschien kun je nog proberen om een brief aan haar te schrijven waarin je uitlegt hoe je je voelt, dan kan ze hem rustig lezen en begrijpt ze misschien wel beter… Lees verder »