Lotte (10) in

Ik voel nog steeds veel verdriet

beste villapinedo k heb heel erg blij dat ik hier mijn verhaal kwijt kan oh en ik zal me even voor stellen ik ben Lotte en mijn ouders zijn 2 jaar geleden gescheiden ik voel nog steeds veel verdriet en in die tussen tijd ben ik ook iemand verloren die echt veel voor me betekende en ik ben mijn kat ook verloren in die twee jaar en ik voel me heel leeg nu ik moet steeds al mijn tranen opstapelen omdat ik niet wil dat iemand ziet dat ik huil en mijn vader is veel strenger geworden door mijn stiefmoeder en mijn moeder heeft het heel moeilijk en soms ben ik bang dat mijn moeder weer een hartinfarct krijgt want dat heeft ze al een keer gehad en in die tijd dat ze in het ziekenhuis lag moesten we bij papa blijven en we mochten bijna nooit bij mama kijken ☹️ en daar denk ik steeds aan heeft iemand een tip voor me

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
14 dagen geleden

Lieve Lotte, Welkom bij Villa Pinedo. Wat ontzettend goed van je dat je je verhaal deelt! Wat een nare dingen die je hebt meegemaakt zeg, ik kan mij heel goed voorstellen dat je daar verdrietig van wordt. Ik wil je eerst even meegeven dat het heel normaal is om verdrietig te zijn. Het is namelijk niet niets waar je doorheen gaat. Toen mijn ouders gingen scheiden, was ik ook erg verdrietig. Het hielp mij heel erg om dingen te doen die afleiding gaven. Ik ging vaak naar buiten of ging lekker met muziek aan tekenen. Heb jij hobby’s die je… Lees verder »

Michelle
14 dagen geleden

Hoi lieve Lotte, wat goed dat je ons hier op het forum een berichtje stuurt! Ik vind het heel dapper van je dat je je verhaal met ons deelt. Het klinkt alsof je veel heftige dingen hebt meegemaakt de afgelopen jaren. Het is dan ook helemaal niet gek dat je nog veel verdriet hierom voelt! Maar je tranen opstapelen hoeft helemaal niet. Misschien is het moeilijk om aan mensen te laten zien dat je verdrietig bent, maar huilen is helemaal niet gek of stom! Dat je veel verdriet voelt doordat jouw ouders twee jaar geleden zijn gescheiden en door de… Lees verder »