Tijs (11) in

Ik voel me niet fijn bij vader

Ik voel me niet fijn bij vader. Ik wil het liefst bij mijn moeder blijven wonen. Weet iemand wat ik moet doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
C
C
23 dagen geleden

Heyyy Tijs!

Wat vervelend dat dit jouw overkomt.
Ikzelf heb gekozen om bij mijn moeder te blijven wonen, ook om deze reden. Zoals ik weet, mag je zelf kiezen waar je wilt wonen, mischien moet je proberen om je moeder hierover te vertellen, en misschien een kinderrechter raadplegen als dit een optie is.

Veel Sterkte!
C-

Naomi
28 dagen geleden

Hey Tijs, Wat goed dat je naar dit forum bent gekomen om je vraag te stellen! Wat naar dat je je niet fijn voelt bij je vader. Ik had hetzelfde, ook toen ik zo oud als jij was. Ik heb het er toen eerst met mijn moeder over gehad en uitgelegd waarom ik bij haar wilde wonen. Daarna heb ik een brief geschreven aan mijn vader, waarin ik hetzelfde vertelde. Door het schrijven van die brief voelde de drempel lager voor mij. Misschien is dat ook helpend voor jou! Een andere mogelijkheid is om het erover te hebben met iemand… Lees verder »

Last edited 28 dagen geleden by Naomi
Lisanne
28 dagen geleden

Hey Tijs,
Heb je al is met je ouders gepraat? Of met een van je ouders?

Kealey
29 dagen geleden

Hey tijd ik zal het erover hebben met je ouders mijn zus heeft dit ook gedaan maar er was een ruzie tussen mijn vader en zus en toen was ze weggegaan maar ik zou het erover hebben

Owen
29 dagen geleden

Probeer er met iemand over te praten en probeer een gesprek te houden met je vader samen met iemand die je vertrouwt dan kom je er vanzelf hoop ik.