Anoniem (18) in

Ik voel me heel rot

Ik voel me heel rot. Mijn ouders hebben alleen maar ruzie met elkaar. Mijn broer en ik zitten er tussen in. Mijn moeder zet familie tegen mij en mijn vader op. Niet tegen mijn broer want hij is perfect. Mijn moeder is ziek in haar hoofd aan het worden en wil dood. Ik weet het allemaal niet meer.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ShanaAnne RoosEvelien Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Shana

Probeer samen met je vader een nieuw thuis te zoeken afgezonderd van je moeder Ik weet hoe jij je voelt en het komt allemaal goed probeer erover te praten met vrienden of/en familie (die aardig tegen je doen)

Anne Roos

Hee! Ik wil eerst even zeggen dat ik het supergoed van je vind dat je dit wil delen. Het kan soms heel moeilijk zijn om bepaalde dingen uit te spreken maar het kan ook heel erg opluchten. Dit klinkt als een hele ingewikkelde situatie met veel mensen die allemaal wat anders willen. Heb je al geprobeerd om aan je ouders te vertellen dat je het gevoel hebt dat je tussen hen in staat? Ik heb na de scheiding van mijn ouders veel gesprekken met ze gehad over hoe alles verliep en hoe ik me voelde. Ze begrepen me vaak niet… Lees verder »

Evelien

Hoihoi, Wat ontzettend dapper dat jij je bericht op ons forum plaatst. Ik kan me voorstellen dat jij je rot voelt in deze situatie. Het is niet leuk als je ouders veel ruzie hebben en als jij er tussenin zit. Toen mijn ouders net gingen scheiden, hadden ze daarvoor ook ruzie. Dit deden ze soms waar ik bij was en soms was ik boodschapper tussen hen allebei. Ik voelde mij ook net als jij, want ik stond er ook tussenin. Daardoor heb ik ook spanningen met mijn ouders gehad, omdat ik dit niet leuk vond. Ik heb toen op school… Lees verder »