ella (13) in

Ik vind mijn stiefmoeder niet leuk

Hallo, ik ben ella. Vraag me af of ik de enige ben die mijn stiefvader wel leuk vind,maar mijn stiefmoeder niet. Ze is getrouwd met mijn vader en ik en mijn broer en zus haten der. Ze geeft iedereen knuffels behalve bij ons,en ze doet leuk bij ons als onze vader erbij is.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
F_22
13 dagen geleden

Hee Ella, Dit is echt geen gekke vraag en zeker geen gek gevoel. Je stiefmoeder heb jij helaas zelf niet uit kunnen kiezen, dus dan kan het inderdaad zo zijn dat er geen goede match is tussen jullie. Ondanks dat zij waarschijnlijk wel de juiste persoon voor je vader is. En hoe blij je ook kunt zijn voor je vader, je kunt je nog steeds niet prettig voelen bij je stiefmoeder. Ik herken wat jij omschrijft. Ik ken mijn stiefmoeder veel langer dan mijn stiefvader, maar toch heb ik met mijn stiefvader een veeeel betere band. Ik heb ook momenten… Lees verder »

R
R
14 dagen geleden

Hi Ella! Dank je wel voor je vraag op het Forum! Zoals Kirsten al aan je schreef, ben je zeker niet de enige die er zo in staat! Net als met alle andere mensen heb je wel eens dat je de ene aardiger vindt dan de ander, zo ook met stiefouders. Het is dus helemaal niet gek dat je jouw stiefvader wel leuk vindt en je stiefmoeder wat minder. Ik had bijvoorbeeld eerst ook een wat minder goede band met mijn stiefmoeder. Dit kwam omdat zij een heel ander persoon is dan ik, dus het duurde als het ware even… Lees verder »

Kirsten
15 dagen geleden

Hi Ella, Nee, jij bent daar zeker niet de enige in. Dit komt ook al super lang voor, kijk maar naar sprookjes zoals sneeuwwitje zij heeft ook een stiefmoeder waar ze het niet mee kan vinden. (Niet dat je je stiefmoeder met een heks moet vergelijken, want dat zou ook niet eerlijk zijn) Ik heb zelf ook geen close band met mijn stiefmoeder en ze is 1-op-1 ook minder gezellig als waar mijn vader bij is. Zou jij wel een band met haar willen? en durf je dat met haar te bespreken? Zo van, (naam), ik zou het leuk vinden… Lees verder »