Julia (12) in ,

Ik vind mijn ouders nu allebei stom

Mijn ouders gaan scheiden en dat staat vast, mijn vader gebruikt zelfs adhd pillen terwijl hij dat niet heeft en ik vind dat ik er nog niet klaar voor ben, vind mezelf nog te jong. Ik weet dat ik mag kiezen en wil ook graag bij mijn moeder wonen. Ik vind mijn ouders nu allebei stom en wil er even tussenuit…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hannah
1 dag geleden

Hey Julia, wat goed dat je je situatie deelt op het Forum hier. Ik herken een deel van wat jij zegt. Toen mijn ouders gingen scheiden was er ook een tijd dat ik ze allebei even stom vond en in niemand zin had. Ik wilde gewoon in mijn eigen wereldje leven, zonder dat ik met iemand rekening moest houden. Alleen was dat best lastig, omdat ik net zo oud was als jij. En dan ben je nog een beetje te jong om op jezelf te wonen. 🙂 Ik merkte dat ik wat vaker op mijn kamer ging zitten, dan zat… Lees verder »

Rikka
7 dagen geleden

Nou Julia dat snap ik helemaal soms wil ik dat ook. Ik zou het aangeven dat je je er niet prettig bij voelt. Maar m’n vader zegt altijd dat jij recht hebt op je ouders, maar je ouders hebben ook recht op jou ook al zijn ze soms super stom.