Julia (9) in

Ik vind het moeilijk

Hoi ik ben Julia mijn ouders zijn 1 jaar geleden gescheiden mijn vraag aan jullie is ik vind het soms best wel moeilijk als ik bijvoorbeeld mijn moeder iets komt brengen en dan zegt ze ja ik moet nu gelijk gaan en dat vind ik soms best moeilijk.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Noor
18 dagen geleden

Lieve Julia wat fijn dat je deze site hebt gevonden en ik hoop voor je dat je wat aan deze tips hebt, en dat het je helpt met de moeilijke situatie waar je in zit. en ik wou even zeggen dat ik deze situatie best wel goed ken ik vind het ook altijd raar als mijn moeder bijvoorbeeld de weekend tas moet gaan halen waar mijn vader bij is of als we een gesprek hebben waar mijn vader en moeder maar ik vind het wel jammer dat ze geen goede contact meer hebben sorry dat ik geen tip voor je… Lees verder »

Janne
20 dagen geleden

Hee lieve Julia, Wat super fijn dat je onze site hebt gevonden en dit aangeeft, heel knap! Ik herken je situatie wel een beetje. Toen mijn ouders gingen scheiden ging ik bij mijn papa wonen. Mijn broer ging 1 week bij mijn mama wonen en 1 week bij mijn papa. Soms, als mijn mama iets af kwam geven van mijn broer of mij kwam ophalen zodat we een stukje konden wandelen, wachtte ze voor de deur in de auto en kwam ze niet naar binnen of ging meteen weg. Ik vond dat soms best moeilijk, want ik wilde ook graag… Lees verder »

Anne
22 dagen geleden

Hey Julia, wat fijn dat je het forum hebt gevonden en wat goed dat je je verhaal hier wilt delen. Ik kan me goed herinneren dat ik dit ook altijd heel erg lastig vond. Gek he dat je nu niet meer bij allebei je ouders te gelijk kan zijn. Dat is heel erg wennen! Heb je weleens aan je moeder of vader vertelt dat je dit zo lastig vind? Ik kan me voorstellen dat het steeds weer doei moeten zeggen tegen je ouders lastig voor je is en dat je hier misschien wel verdrietig van wordt. Toen ik dat vroeger… Lees verder »