Jacklynm (16) in

Ik vind het moeilijk

Hey,
Zoals beloofd zou ik weer een keer wat van mezelf laten horen. 2de keer dat ik dus niet iets plaats, en weer vind ik het heel eng.

In het vorige bericht (https://www.villapinedo.nl/forum/ik-wil-me-gehoord-voelen/) had ik het erover dat ik als ik bij papa ben ik mama heel erg mis. Nu ben ik al 2 weken niet meer bij mama geweest. Mama wil even rust en wil mij even niet meer in huis hebben… Ik ben ook niet zo makkelijk, maar vind het heel moeilijk. Ik vind het bij papa niet leuk, en hij heeft een vriendin, ik wil haar niet aardig vinden, maar ik moet van mijn vader.

Op school zeggen mensen altijd dat gescheiden ouders helemaal niet erg is, dat het allemaal makkelijk is en je dan gelukt hebt, omdat je alles dubbel krijgt… Maar ik vind het helemaal niet leuk. Geen van al die dingen… Ik voel me heel stom.

Ik voel me heel erg waardeloos, ik heb het gevoel dat alles mijn schuld is. En elke avond huil ik mezelf in slaap. (Ook tijdens het schrijven van dit bericht).

Een buddy heb ik nog steeds niet aangevraagd, ik durf het nog niet, ik hou het wel even bij het forum.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
20 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Charlotte
2 maanden geleden

hey

Ella
2 maanden geleden

Lieve Jacklynm, dankjewel voor het delen van je bericht. Wat vind ik het onwijs fijn en stoer dat je voor de tweede keer van je laat horen ondanks je het eng vind. Ik vind het vervelend voor jou dat je je moeder heel erg mist. Ik herken dat gevoel mijn moeder heeft mij namelijk ook een lange tijd niet meer willen zien en dat deed pijn. Ik miste haar en gaf mezelf hiervoor de schuld. Dat mijn moeder mij even niet meer wilde zien was niet mijn schuld en fout en in jouw geval ook niet dat van jou! Verder… Lees verder »

Jacklynn
2 maanden geleden
Reply to  Ella

Ik voel me wel heel erg schuldig… Ik ben wel bang dat ik alles verkeerd doe.

Ik weet niet zo goed of ik bij mijn vader echt aan durf te geven wat ik van zijn vriendin vind, of wat ik wel en niet wil. Ik ben bang dat hij mij pijn doet.

Ik voel me bij jou wel heel erg begrepen ofzo, ik vind het een fijn bericht. Ik vind het allemaal zo moeilijk. Ik vind het leven soms helemaal niet zo leuk. Voel me nooit echt ergens begrepen… Hier gelukkig wel

Ella
2 maanden geleden
Reply to  Jacklynn

Lieve Jacklynn, wat fijn om te lezen dat je een reactie hebt geplaatst! Ik begrijp dat je je soms schuldig kan voelen… maar jij doet niet alles verkeerd. Echt niet! Dat dingen soms anders lopen dan dat we hopen hoeft niet altijd aan onszelf te liggen en in jouw geval ook niet aan jou. Je schrijft dat je niet aan je vader aan durft te vertellen wat je wel en niet wilt omdat je bang bent dat hij je pijn doet. Waar ben je dan precies bang voor? Is het dat hij je pijn doet met woorden of ook fysiek?… Lees verder »

Jacklynn
2 maanden geleden
Reply to  Ella

Hey, Sorry ik reageer niet zo snel de laatste tijd. Voel me mentaal helemaal niet goed, heb nergens meer zin in. Blijf het liefst de hele dag in bed, onder de dekens… Wil niet eens me bed uit om te eten… Kan ook alleen maar huilen. Gaat gewoon even niet helemaal goed… Ik ben bang dat mijn vader me pijn doet met woorden en fysiek. Heeft hij bij mij nog niet heel vaak gedaan. Maar hij heeft toch mijn moeder het ziekenhuis in geslagen. Brief zou kunnen, maar vind ik eigenlijk ook heel eng. Ik vind je reactie wel weer… Lees verder »

Ella
2 maanden geleden
Reply to  Jacklynn

Lieve Jacklynn, Geen sorry! Dat is helemaal oké. Wat is het vervelend voor jou dat het even niet goed met je gaat… maar wat ben ik je dankbaar dat je dit met mij deelt! Ben je verdrietig omdat je niet bij je moeder bent en om je vader of zijn er nog meer dingen die jou op dit moment verdrietig maken? Ik kan me niet voorstellen hoe lastig het op dit moment voor jou is. Wel begrijp ik dat een brief echt onwijs spannend is en dat vond ik ook! Stoer dat ondanks je het spannend vindt er wel al… Lees verder »

Jacklynn
2 maanden geleden
Reply to  Ella

Hey,

Ik weet niet zo goed waarom, heb ik niet snel, maar voel me bij jou wel fijn. Voelt veilig om dingen tegen te zeggen. Al weet ik dat iedereen mee kan lezen….

Er spelen wel meer dingen, maar die zet ik liever niet hier in dit bericht op internet…

Ik weet niet zo goed hoe je kan helpen… Via hier kunnen we alleen maar berichten sturen…

Ella
2 maanden geleden
Reply to  Jacklynn

Lieve Jacklynn, Wat voelt het fijn om te horen dat het fijn en veilig voelt om dingen bij mij kwijt te kunnen. Via het forum kunnen inderdaad anderen meelezen. Ik begrijp dat je daarom niet alles hier wilt delen. Ik merk dat wij fijn met elkaar kunnen praten. Is het misschien een idee dat ik je buddy wordt? Als je je aanmeld word je aan mij gekoppeld en kunnen we wat meer privé praten namelijk via een chat. Misschien kan ik helpen als luisterend oor? Of vragen die jij hebt beantwoorden. Of misschien wel kletsen over heel iets anders. Ik… Lees verder »

Jacklynn
2 maanden geleden
Reply to  Ella

Hey,

Klinkt wel heel fijn, moet ik eerst mijn vader toestemming vragen… Hij heeft nu bedacht om iets te installeren, zodat hij toestemming moet geven om een app te downloaden… Weet niet of ik van hem mag praten…

Maar als ik een buddy zou aanvragen, zou ik het met jou wel fijn vinden.

Ella
2 maanden geleden
Reply to  Jacklynn

Lieve Jacklynn,

Goed om te horen dat het je fijn klinkt. Weet in ieder geval dat die mogelijkheid er is en anders ben ik te vinden via het forum en houden wij contact via hier!

Liefs, Ella

Jacklynn
2 maanden geleden
Reply to  Ella

Hoi,

Het mag van mijn vader, maar dan niet op mijn eigen telefoon, dus ben aan het kijken of ik het met mijn oude telefoon kan doen.

Maar als het lukt, moet ik dan gewoon een buddy aanvragen? Krijg ik jou dan?

Ella
2 maanden geleden
Reply to  Jacklynn

Hee,

Wat fijn om te horen dat het mag! Je kan je aanmelden via de website, daarna wordt je aan mij gekoppeld en kunnen wij samen verder kletsen in de chat. Hopelijk lukt het op je oude telefoon.

Liefs, Ella

Nicolien
2 maanden geleden

Hey Jacklynn, Wat goed dat je weer iets hebt geplaatst, fijn dat je weer iets van je laat horen! Wat vervelend dat je nu al 2 weken niet meer bij je moeder bent geweest, heel logisch dat je dat moeilijk vindt! Weet je of je binnenkort wel weer naar je moeder kan, of hebben jullie het daar nog niet over gehad? Gescheiden ouders hebben is zeker niet allemaal makkelijk en leuk. Als dat zo zou zijn zou Villa Pinedo niet nodig zijn, er zijn juist heel veel kinderen en jongeren die het heel moeilijk ermee hebben. Sowieso is iedere scheiding… Lees verder »

Jacklynn
2 maanden geleden
Reply to  Nicolien

Ik mag de komende 2 weken iniedergeval niet naar mama toe. Wat ze daarna wil weet ze nog niet.

Ik heb wel het gevoel dat het mijn schuld is. De hele situatie wordt elke keer maar erger inplaats van beter… Ik zal vast dingen verkeerd doen.

Nicolien
2 maanden geleden
Reply to  Jacklynn

Oh oke, hopelijk kunnen jullie er na die 2 weken dan in ieder geval even samen over praten en vanuit daar hopelijk het contact weer opbouwen! Maar hoe het ook zal gaan, of jouw moeder wel of geen contact met jou wil is niet jouw schuld. Ik kan me voorstellen dat je me nu niet opeens daarin gaat geloven, maar ik ga het toch gewoon nog een keer zeggen 😉 Dat is een keuze die jouw moeder maakt, misschien zit ze zelf ook met bepaalde dingen waardoor ze momenteel door een lastige periode gaat en contact daarom even niet zo… Lees verder »

Jacklynn
2 maanden geleden
Reply to  Nicolien

Bedankt voor je reactie! Ik hoop dat het allemaal weer beter zal gaan. Ik voel me alleen echt heel schuldig. Ookal zegt iedereen dat dat niet hoeft. Mijn verhaal delen vind ik eigenlijk wel heel fijn, en lucht ook wel even op

Carmen
Carmen
2 maanden geleden

Hi lieve Jacklynm Wat goed van je dat je nog een keer hebt durven te schrijven op het forum. Super knap van je dat je je verhaal wilt delen. Ik lees dat je sinds een tijdje niet meer naar je moeder toe mag omdat zij wat rust wilt en je dit heel erg lastig vind. Wat lijkt me dit vervelend voor je! Ik kan me voorstellen dat je je moeder erg mist. Kun je wel nog contact met haar zoeken bijvoorbeeld via whatsapp? Ik miste de ene ouder ook altijd als ik bij de andere ouder was. Voor mij hielp… Lees verder »

Jacklynn
2 maanden geleden
Reply to  Carmen

Ik kan haar whatsappen, maar reageert ze niet op, ze wil gewoon even helemaal geen contact. De dingen die me echt aan mama doen denken heb ik ook bij haar thuis, niet hier hij papa… Ik kan wel een foto of iets uitprinten, dat heb ik wel.

Jacklynn
2 maanden geleden
Reply to  Suzanne

Dankje voor de sites, de eerste en de laatste ken ik niet zo goed, kan ik nog wel een keer naar kijken.