Fenna (9) in

Ik vind het moeilijk

Ik vind het moeilijk om leuk naar papa te gaan hebben jullie tips

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
10 dagen geleden

Lieve Fenna, Wat fijn dat je het forum van VillaPinedo hebt gevonden om jouw vraag op te stellen! Ik vond het vroeger ook best lastig om naar mijn vader te gaan, omdat ik dan mijn moeder heel erg miste. Het werkte dan voor mij heel erg om vertrouwde dingen van bij mijn moeder mee te nemen naar mijn vader, zoals een knuffel of een boek of een foto. Ook hielp het om veel leuke dingen met mijn vader te doen, waardoor ik veel afleiding had. Ik ben wel benieuwd naar hoe het komt dat jij het moeilijk vind om leuk… Lees verder »

Julia
10 dagen geleden

Hallo Lieve Fenna, Wat super knap dat jij het forum hebt gevonden en met ons deelt dat je het moeilijk vind om leuk naar papa te gaan. Ik vond het ook wel eens niet leuk om naar mijn mama te gaan, ik herken jouw gevoel dus echt heel erg goed. Weetje wat ik heb gedaan? Ik heb tegen mijn mama gezegd dat als ik naar haar toe ga ik het leuk zou vinden om het iets gezelliger te maken. Samen een spelletje doen of samen een leuke film kijken. Gewoon dat we het gezellig maken, zodat ik het weer steeds… Lees verder »

Kirsten
10 dagen geleden

Lieve Fenna, Wat super tof dat je ons schrijft en gevonden hebt! Waarom vind je het moeilijk om leuk naar papa te gaan? Is het daar niet gezellig ? of heb je gewoon geen zin? Ik heb namelijk iedere week geen zin. Dan zit ik net lekker thuis op de bank en dan moet ik nog naar mijn vader. Maar ik vind het wel altijd fijn als ik daar geweest ben. Dus ik probeer altijd te denken aan “wat vond ik de vorige keer wel leuk?”. Bijvoorbeeld de vorige keer had mijn vader mijn lievelingseten gekookt en hebben we het… Lees verder »