Anoniem (10 jaar) in

Ik vind hem niet leuk

Hallo!

6 jaar geleden zijn mijn ouders gescheiden, alles gaat goed, ik zie mijn ouder om de 2 weken. Maar sinds die gebeurtenis heeft mijn moeder heel vaak nodig om met een vriend te zijn, ik accepteer dat maar ik vind hem niet leuk, zeker zijn zoon. We zien hem heel vaak en we gaan zelf samen op vakantie! Ik heb met mijn moeder er al over gepraat, dat ik hem niet leuk vindt, maar het kan haar precies niets schelen, ik zei dat zij hem mocht zien, maar dat ik hem dan niet moest zien maar daar is ze niet akoord mee.

Help a.u.b!

groetjes, anoniem

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Danku voor de tips!

Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

cccghffxd trf

christiaan
christiaan
9 jaren geleden

hallo ik herken het ook mijn moeder heeft een nieuwe vriend en die heeft 2 kinderen en die moet ik meteen als familie zien ik heb met mijn vader ook veel brieven aan mijn moeder geschreven maar mijn moeder dacht dat mijn vader dat had geschreven want ik hou niet van schrijven en nu woont ze met die vriend in Meppel en ik woon in Haarlem 2en half uur rijden 🙁 eerst schreef ik hele boze brieven maar nu niet meer boosheid is eigenlijk verdriet boze briefen las zij niet maar eigenlijk wilde ik iets anders ik wou positiviteit en… Lees verder »

Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi anoniem, Bedankt voor je berichtje hier, heel dapper! Ik herken het heeeeel erg goed wat je schrijft. Dat was bij ons precies hetzelfde. Ik zei tegen mijn moeder dat ik hem niet wilde zien, maar toch kwam hij ineens heel erg vaak over de vloer en soms zelfs ‘stiekem’ (dan kwam hij ’s avonds als ik in bed lag en ’s ochtends was hij al weg, voordat ik wakker werd). Ik probeerde er ook over te praten met mijn moeder, maar dat hielp niet. Hij bleef maar komen en binnen no time ook nog eens steeds vaker. Dat was… Lees verder »