smiley (11 jaar) in

Ik vind hem niet leuk

mijn moeder heeft een nieuwe vriend en ik vind hem stom .Ik wil graag bij een vriend logeren,maar mijn moeder vind dat niet goed,omdat ik bij haar vriend moet blijven wat moet ik nou?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Iemand
Iemand
4 jaren geleden

Hoi Smiley Ik snap best dat je je stiefvader niet mag. Ik heb ook een stiefvader en die noemt me de hele tijd een blaag. Mijn moeder is zo verliefd op hem dat ze het niet merkt dat ik hem soms echt heel irritant vind. Dat had ik hiervoor ook al bij mijn (echte) vader, die had toen ook zo’n vriendin en die gaf mij altijd de schuld omdat ik de oudste ben. Nu begrijpt me vader me gelukkig al veeeeeeeeel beter Ik denk dat het slim is om het tegen je moeder te vertellen als je stiefvader er even… Lees verder »

Bob
Bob
5 jaren geleden

Dag Smiley, Dat hebben we allemaal wel eens dat we iemand stom vinden. Is er een bepaalde reden waarom je hem stom vindt? Bijvoorbeeld omdat hij gemeen doet of vindt je hem gewoon stom? Heb je al met die nieuwe vriend gesproken en hem dit vertelt? Misschien doet het je wel goed als je even met hem praat. Misschien dat je hem door dat gesprek wel leuker vindt. Heb je anders met je moeder gesproken over wat je van die nieuwe vriend vindt? Het kan ook zijn dat ze door die nieuwe vriend even niet ziet dat jij hem niet… Lees verder »

Nina
Nina
5 jaren geleden

Hallo smiley! Dankjewel voor jouw berichtje. Ik kan mezelf heel goed voorstellen dat je je stiefvader stom vindt. Ik vond mijn stiefvader vroeger ook een tijdje stom en op dat moment vond ik het al helemaal niet fijn als ik ook nog eens bij hem in de buurt moest zijn. Gelukkig is het tussen mij en mijn stiefvader weer helemaal goed gekomen. Heb je al met je mama gepraat over waarom je je stiefvader nu stom vindt? Misschien heb jij het gevoel dat jouw mama jou niet begrijpt omdat je in de buurt van haar vriend moet blijven terwijl je… Lees verder »