Noor (14) in

Ik moet even mijn gedachte kwijt

ik moet even mijn gedachte kwijt
ik heb het de laatste tijd enorm moeilijk gehad met school vriendinnen maar ook thuis ik had enorme ruzie op school en echt een enorm vervelende tijd mijn cijfers gingen omlaag ik was oververmoeid en alles ging niet meer goed maar toch ondanks dat mijn ouders uit elkaar zijn gegaan in een vechtscheiding en nog altijd ruzie hebben zijn ze er wel voor me mijn moeder en mijn lieve nieuwe stiefvader erik heeft me er doorheen geholpe ze hebben me laten beseffen dat ookal zijn er wat mindere dingen in het leven er zijn altijd zoveel mensen die van je houden en dat je je daar op moet focussen de mensen die er niet voor je zijn verdienen je aandacht niet er zijn zoveel andere mensen die om je geven en daarom ik ben villa pinedo zo enorm dankbaar toen ik het heel moeilijk had een paar jaar geleden dat ik altijd mijn verhaal kwijt kon en mensen me hele goede typs gaven en nu wil ik iedereen laten weten dat er altijd een uitweg is en dat er zoveel mensen voor je zijn en je niet moet blijven hangen op de sombere dingen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dion
1 maand geleden

Hey Noor, Goed dat je hier je verhaal hebt geplaatst. Wat naar om te horen dat het op school en met vriendinnen moeilijk ging en je ook nog thuis ruzie hebt. Maar wat fijn dat je moeder en ie stiefvader je daar goed bij konden helpen. Je zegt het inderdaad ook erg goed dat je je energie met focussen op mensen die er voor je zijn. Inderdaad de mensen die er niet voor je zijn moet je geen aandacht geven. Helaas zullen er in het leven altijd mensen zijn die er niet voor jou zijn, misschien hebben zij ook problemen… Lees verder »

Leen
1 maand geleden

Hey Noor, Heel hartelijk dank voor je super lieve berichtje! Wat fijn om te horen dat Villa Pinedo jou zo goed heeft kunnen helpen. En wat schrijf je mooi over jouw zoektocht in voor wat jou belangrijk is. Ik heb zelf ook ervaren dat het heel erg belangrijk is om te vinden wat voor jou belangrijk is en waar jij gelukkig van wordt! Je mag heel erg trots zijn op de weg die jij al hebt afgelegd en aan het afleggen bent. Ik ben het helemaal met je eens Noor, er is altijd een ergens een lichtje te vinden in… Lees verder »

Malou
1 maand geleden

Hoi Noor!
Wat fijn om te horen dat je zoveel fijne mensen om je heen hebt! Ook al is het soms moeilijk of kunnen ze het niet met elkaar vinden, geven ze wel veel om jou.
Wij zijn er met plezier voor jou geweest.
We hopen dat jij jouw boodschap nog aan heel veel andere kinderen kan geven die het zwaar hebben, zodat ze weten dat ze niet alleen zijn!
Kom gerust eens terug op het forum! Of geef ons door als tip!
Groetjes,
Malou

Sanne
1 maand geleden

Lieve Noor, wat een super sterke jonge dame ben jij! Wat goed dat jij dat inzicht heb gekregen. Dit zijn de verhalen die zoveel andere mensen heel erg helpen! Dankjewel voor je verhaal te delen op het forum! ❤️

Liefs Sanne