Skip to content
Anoniem (10) in

Ik mis mijn vader

ik mis mijn vader ik zie hem om de twee weken pas weer

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
LizMarijkeSamanthaJanne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Liz

Hoi Anoniem, Wat knap en wat goed dat je een berichtje op het forum schrijft! Wat vervelend dat je je vader mist, dat is natuurlijk nooit leuk. Ik zag mijn vader een tijdje ook heel weinig. Ik heb dat aan mijn ouders verteld, en samen hebben we toen gelukkig een fijne oplossing bedacht! Als je je vader wat vaker wilt zien, zou je dat misschien aan je vader en moeder kunnen vertellen? Misschien hebben ze wel een oplossing waardoor je je vader wat vaker kan zien! Misschien heb je zelf wel een idee over hoe vaak je je vader en… Lees verder »

Marijke
Marijke

Lieve anoniem, Super goed dat je het forum hebt gevonden en je probleem durft te vertellen. Vervelend dat je je vader zo erg mist! Ik kan heel erg goed begrijpen dat je een van je ouders zo erg mis en het moeilijk vind. Ik miste mijn moeder altijd heel erg, ik heb dit haar vertelt en hebben samen naar een oplossing gezocht. Heb jij het hier ook al een keer met je vader of moeder over gehad? Wat ik altijd deed al ik mijn moeder heel weg miste was; (1) Ik probeerde mijn moeder te bellen. Haar stem kon ik… Lees verder »

Samantha

Hoi lieve anoniem, Wat goed dat je je vraag hier op het forum aan ons stelt zeg! Vervelend om te lezen dat je je vader zo mist 🙁 Ik herken het wel van vroeger, ik zag mijn vader ook om de twee weken. Soms zag ik hem zelfs veel langer niet, omdat hij vaak in het buitenland was voor werk. Als ik hem echt heel erg miste, belden we af en toe wel eens, dan konden we elkaar toch even spreken. En als dat niet kon, dan ging ik vaak iets voor hem knutselen of tekenen, wat ik dan aan… Lees verder »

Janne

Hoi anoniem, wat vervelend dat je je vader mist. Misschien kan je de volgende keer als je ouders bij elkaar zijn erover beginnen. Dan kan je misschien kijken of ze jou schema een beetje kunnen aanpassen. Wat mijn ouders soms doen is dat ik een week bij mijn vader ben, en dat mijn moeder dan bijvoorbeeld op de woensdag mee komt eten met ons. Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen helpen, groetjes Janne