San (13) in

Ik mag geen buddy

Hallo ik zou graag een buddy hebben, mijn moeder kwam dit tegen, maar mijn vader verbied het en kijkt mijn telefoon na ook zijn nieuwe vriendin, die slecht over mijn moeder praat. Ik zei dat tegen mijn vader en die zei dat doet zij niet…. Wat mmoet ik doen….

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Chloë
13 dagen geleden

Hey san.
Wat zonde van je vader!
Je kan altijd een buddy zoeken bij je moeder,. Dat kan ook alleen ik kan me natuurlijk niet alles verbeelden, liefs Chloë

Lisa
14 dagen geleden

Hey San, kun je de Buddy App niet downloaden op de telefoon van je moeder en dat je alleen met je Buddy chat als je bij je moeder bent? Misschien is dat fijner dan helemaal geen Buddy. 🙂 Liefs, Lisa

Robin
15 dagen geleden

Hee San, wat lastig zeg! Gelukkig heeft Amber je al handige tips gegeven over het praten met een Buddy. Ik wil je eigenlijk gewoon even een virtuele knuffel geven. Als mijn moeder negatief praat over mijn vader (ja, dat doet ze nog steeds wel eens), zeg ik altijd dat ik dit niet wil horen en ik dat niet fijn vindt. Op jouw leeftijd vond ik dit ook heel spannend, maar misschien heb je er iets aan en lukt het op een dag! Verder wil ik zeggen dat als het chatten echt niet kan of mag, je natuurlijk wel altijd opnieuw… Lees verder »

Amber
15 dagen geleden

Hey San! Wat rot dat jouw vader je telefoon na kijkt en zijn nieuwe vriendin slecht praat over je moeder. Mijn stiefmoeder deed dat ook vroeger. Dan zaten we met z’n zessen aan tafel (mijn vader, stiefmoeder en haar 3 kinderen en ik) en maakte ze grapjes over mijn moeder. Ik werd daar heel verdrietig van en werd er vaak ook een beetje stil van, ik durfde dan niet te zeggen dat ik dat niet leuk vond. Zo te lezen heb jij het al wel tegen je vader gezegd en mega stom dat hij zegt dat zij dat niet doet.… Lees verder »