- (13) in

Ik kijk op tegen de nieuwe woonsituatie

Hoii, m’n ouders zitten midden in een scheiding en nu moeten we langzaam aan ook gaan verhuizen alleen heb ik daar helemaal geen zin in, want dan woon ik bij me moeder en haar vriend en ik voel me daar helemaal niet op me gemak. Ik heb het al aangegeven dat ik daar niet wil wonen alleen ze zeggen dat als ik daar niet woon dan we dan van elkaar vervreemden en dat ik me moeder dan nooit zie. Maar ik wil het echt niet, hoe maak ik dit nog duidelijker kenbaar dat ik daar echt niet wil wonen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pleun
11 maanden geleden

Dag lieve jij, wat goed dat je deze vraag hier stelt! Wat vervelend dat je moet verhuizen en hier tegen op ziet. Hoe komt het dat je je niet op je gemak voelt bij je moeder en haar vriend? Toen mijn ouder gingen scheiden moest ik met mijn vader ook verhuizen. Dit vond ik eerst heel spannend, maar uiteindelijk vond ik het heel leuk om een nieuw kamer te mogen inrichten en te verven in mijn lievelingskleur! Maar als ik het zo lees vind je het verhuizen niet het ergst maar het wonen met je moeder en stiefvader, klopt dat?… Lees verder »

Romy
11 maanden geleden

Hey jij, Wat goed dat je het forum hebt gevonden om een vraag hierover te stellen. Ik heb niet hetzelfde meegemaakt, maar mij hielp het wel om een brief te schrijven aan mijn ouder(s) als ik iets lastigs wilde vertellen of een duidelijk punt wilde maken. Door iets op papier te zetten kon ik van te voren nadenken wat ik allemaal wilde zeggen en had mijn vader of moeder ook langer de tijd om er over na te denken voordat ze direct reageerden. Dan legde ik de brief bijvoorbeeld ergens neer zodat ik zeker wist dat ik er niet bij… Lees verder »