Sebastiana (12) in

Ik kan niet slapen

Hoi ik ben een meisje van 12, 2018 was heel zwaar voor me. Toen mijn ouders 11 jaar geleden gingen scheiden ging mijn moeder met een vrouw waarmee ze een kind kreeg. (Via het ziekenhuis kregen ze zaadjes.) dat is dus mijn zusje, ze is nu 4. Mijn vader ging na de scheiding ook met een vrouw. Papa kreeg ook een kind. Mijn zusje van 9. Mijn vader ging met die vrouw ook scheiden. Dat was 8 jaar geleden. Daarna ging hij weer met een vrouw, die vrouw had al 2 kinderen. In 2018 ging mijn moeder scheiden met de vrouw waarmee ze kind kreeg, zij is dus nu 4. Ik had het heel moeilijk met de scheiding. Ze voelde als mijn moeder. Terwijl ze mijn stiefmoeder was, ik hield echt van haar. Mijn vader ging ook scheiden in 2018 daar had ik het niet moeilijk mee, ik mocht haar namelijk niet echt. Maar mijn vader heeft nu geen huis. We wonen bij mijn tante, zij is heel lief. Maar het is daar alleen heel druk. De muziek staat elke dag tot 1 uur ‘s nachts aan. Waardoor ik niet kan slapen. Ik durf het alleen niet echt te zeggen tegen mijn oom en tante. Hebben jullie misschien tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evelien
1 jaar geleden

Lieve Sebastiana, Wat goed en dapper van je dat je vraagt om tips! Ik ga proberen om je te helpen. Je vertelt veel dingen in jouw verhaal. Jouw vader en moeder zijn gescheiden en allebei nog 1 of meerdere keren opnieuw gescheiden. Ik kan me voorstellen dat dat voor jou moeilijk is geweest. Toen mijn vader en moeder gingen scheiden, was ik 8. Mijn vader is daarna opnieuw getrouwd en toen ik 12 was is hij weer gescheiden. Daarna heeft hij nog 1 vriendin gehad, met wie het ook weer uit is gegaan na een tijdje. Ik vind het vaak… Lees verder »

Eve
1 jaar geleden

Lieve Sebastiana, wat fijn dat jij naar ons bent gekomen met jouw verhaal, het klinkt inderdaad alsof je het best heftig al hebt gehad! Ik hoop dat het ondanks alles wel goed met je gaat, je schrijft dat je vooral slaapproblemen hebt door de harde muziek nu. Mocht je nog meer hulp nodig hebben of behoefte te hebben om met iemand te praten over wat er is gebeurd en hoe jouw situatie nu is dan kan je altijd een Buddy aanvragen. Daarmee kan jij in een persoonlijke chat praten en kan je alles kwijt bij jouw Buddy! Hier is een… Lees verder »