Anna Vera (12) in

Ik kan niet kiezen

Wat moet ik doen als ik bij mijn vader en bij mijn moeder wil wonen, maar als ik bij mijn moeder ben dat ik dan meestal altijd ruzie met haar heb?
ik kan niet kiezen tussen mijn ouders.
ik ben bang dat als ik voor iemand kies dat de ander dan boos, teleurgesteld of verdrietig wordt.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kirsten
28 dagen geleden

Lieve Anna Vera, Je hoeft helemaal niet te kiezen als jij graag bij beide wilt wonen, dan kan je dat gewoon zeggen. Dan is het aan je ouders (en eventueel de rechter) omdat te regelen. Dat je dan wat meer ruzie hebt met de 1 dan de ander, is normaal. Ik kan mijn ouders af en toe ook niet uitstaan maar daar ben ik kind voor toch!? En mocht je toch liever bij je vader of moeder zijn, dan is het helemaal geen keuze tussen je ouders. Maar soms voel je je in het ene huis chiller dan de ander.… Lees verder »

Nicky
1 maand geleden

Lieve Anna, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en deze vraag hier stelt! In je berichtje vertel je dat je graag bij je vader en je moeder wilt wonen, maar dat als je bij je moeder bent meestal ruzie met haar hebt. Je bent bang dat als je voor iemand kiest de ander dan teleurgesteld of boos wordt. Wat vervelend om te horen dat je ervaart alsof je moet kiezen tussen een van je ouders. Ik heb dit gevoel ook altijd gehad en beide ouders zeiden ook altijd slechte dingen over elkaar tegen mij waardoor ik dit gevoel… Lees verder »