Anoniem (14) in

Ik heb vandaag te horen gekregen dat mijn ouders gaan scheiden

Ik ben een meisje en ik kreeg vandaag te horen dat mijn ouders gaan scheiden. Ik ben hier heel verdrietig over en ik kan niet stoppen met huilen. Ik weet niet hoe ik met deze situatie om moet gaan. Kunnen jullie mij helpen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kirsten
2 maanden geleden

Lieve Anoniem, Super herkenbaar, ik heb ook 3 dagen non stop gehuild. 🙁 Er is geen goede medicijn tegen direct stoppen met huilen, het beste is om juist alles eruit te blijven huilen en proberen te verwerken. Dit deed ik door al mijn gvoelens en vragen op te schrijven en daardoor de ruimte te geven. Ook het praten erover hielp heel erg. Ik kon dit goed bespreken met mijn broertje en zusje, en stelde 100 vragen aan mijn ouders. Ik heb mij alleen wel steeds afgevraagd of ik wel alle antwoorden wilde op mijn vragen. In mijn geval kon ik… Lees verder »

Nicky
2 maanden geleden

Lieve Anoniem, Wat super knap van je dat je dit met ons durft te delen en wat fijn dat je ons hebt gevonden! In je berichtje vertel je dat je net te horen hebt gekregen dat je ouders gaan scheiden en dat je er heel verdrietig over bent, wat natuurlijk ook heel normaal is en waar je je zeker niet voor hoeft te schamen! Ik denk dat iedereen hier jou heel erg goed begrijpt, omdat bijna iedereen van Villa Pinedo ook te maken heeft gehad met een scheiding en daardoor kan het heel fijn zijn om je gevoel te uiten… Lees verder »

Lisanne
2 maanden geleden

Hoi lieve Anoniem, Wat vervelend om te horen dat je ouders gaan scheiden, het is volledig oke om hierover te moeten huilen of verdrietig te zijn. Hier mag je zo lang voor nemen als je nodig hebt en ook voor andere emoties die je misschien later gaat voelen. Wat mij aan het begin heel erg hielp was met anderen erover praten die ook een scheiding hadden mee gemaakt. Niet per se om te vragen wat ik moest doen, maar vooral om ook mijn verhaal kwijt te kunnen bij iemand die mij volledig zou begrijpen. Als je niet zo iemand in… Lees verder »