Anoniem (12) in

Ik heb tijd nodig

Mijn ouders zijn net drie dagen uitelkaar maar me moeder heeft en goede vriend die vaak Langs komt maar mijn broer en mijn broer en zusje vinden het wel leuk maar ik heb nog tijd nodig wat moet ik doen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sabine
3 maanden geleden

Lieve Anoniem, Oef.. Je ouders zijn net drie dagen uit elkaar. Wat moeilijk is dat zeg. Wat goed dat je hier je vraag deelt! Toen mijn ouders net uit elkaar waren had mijn vader al gelijk een vriendin en papa wilde heel graag dat ik haar gelijk ging ontmoeten. Mijn zusje heeft dat ook gedaan want die vond dat fijn maar ik heb bij mijn papa aangegeven dat ik dat nog niet wilde. Als je ouders net zijn gescheiden gebeurt er zo veel nieuws waar je allemaal nog aan moet wennen en dat is al lastig genoeg. En soms heb… Lees verder »

Elien
3 maanden geleden

Lieve… Bedankt voor je vraag op ons forum, wat fijn dat je ons hebt gevonden! Omdat ik veel herken in jou verhaal wil ik graag ook mijn verhaal delen. Hopelijk heb je er iets aan. En als je nog vragen hebt kun je die natuurlijk altijd weer stellen via ons forum 🙂 Uit eigen ervaring weet ik dat een nieuwe persoon die in jullie leven komt echt niet makkelijk is. Toen mijn ouders waren gescheiden kwam een goede vriend van mijn mama ook vaak langs. Ik had het daar enorm moeilijk mee maar mijn broers vonden allemaal oke. Ik vond… Lees verder »