Dylan (10 jaar) in

Ik heb het moeilijk

hoi ik ben Dylan sinds ik 8 jaar ben zijn mijn ouders gescheiden daar heb ik wel veel moeite mee met van huis naar huis en mijn ouders hebben een keer ruzie gemaakt en daar bleef ik maar aan denken en uiteindelijk moest ik naar een psycholoog dat vond ik wel fijn maar nu ben ik er al weer weg en ik heb het best wel moeilijk nu ☹️

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DaniëlleBojanne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Daniëlle

Lieve Dylan, Wat dapper dat je hier op het forum je vraag hebt gesteld! Het is inderdaad soms erg vermoeiend om steeds op en neer te moeten naar je ouders, daar heb je ook helemaal niet om gevraagd. Ik had er vaak ook moeite mee, de hele tijd die zware tassen op en neer zeulen. Toch vond ik het na een tijdje ook wel weer fijn om bij de andere ouder te zijn, want die had ik dan heel erg gemist. Heb jij dat ook? Het is echt vervelend dat je ouders toen ruzie hebben gemaakt, dat wil niemand natuurlijk.… Lees verder »

Bojanne

Lieve Dylan, Wat dapper dat jij op het forum een vraag stelt! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 6 jaar oud was. Toen ben ik ook een tijdje van huis naar huis gegaan, wat soms erg moeilijk was. Een tip die ik kan geven is om in allebei de huizen een plekje te maken die voor jou fijn voelt. Maak jouw kamer bijvoorbeeld zoals jij het mooi vindt! Als je in allebei de huizen een fijne plek hebt, kan je misschien meer gewend raken aan het heen en weer gaan. Ik weet ook nog goed hoe de eerste ruzie tussen… Lees verder »