Luna (12) in

Ik heb het gevoel alsof mijn vader niet meer van mij houd

Ik en mijn vader hebben een ruzie gehad waardoor hij over dingen heeft gelogen, ik heb mijn vader nu al bijna een maand niet gezien en hij wil wel op mijn musical komen, hij heeft mij ook vandaag geappt ik heb nog niet gereageerd want ik ben bang dat hij gaat vragen waarom ik niet meer kom, ik heb het gevoel alsof mijn vader niet meer van mij houd.

Iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fabiënne
25 dagen geleden

Lieve Luna, Als eerste wil ik zeggen: wat knap van je dat je deze vraag en je gevoelens met ons deelt! Dat is niet niks. Soms is het al lastig om voor jezelf te bedenken hoe je je voelt, en deze gevoelens en gedachten zijn ook zeker niet makkelijk om te hebben. Het gevoel dat je vader niet van je houdt of niet om je geeft, is echt heel lastig en kan pijn doen. Ik kan me wel voorstellen hoe je je voelt. Toen ik even oud was als jij, en bijna de groep 8 musical had, had ik ook… Lees verder »

Farah
25 dagen geleden

Hey Luna, Wat vervelend dat je dat gevoel hebt. Ik heb ook weleens ruzie gehad met mijn vader en heb ik hem daarna een tijd niet meer gezien. Dat vond ik heel spannend en eng omdat ik bang was dat hij boos zou worden dat ik hem al lang niet meer had gezien. Nu denk ik dat dat voor mij wel even fijn was om hem niet te zien, dat gaf rust omdat hij ook vaak loog over dingen. Wil jij dat jouw vader op jouw musical komt? Mijn tip is om te doen wat voor jou fijn voelt, ook… Lees verder »