Skip to content
Anoniem (15) in

Ik heb er zoveel last van

Hoi, ik ben een meisje van 15 en ik heb heel erg last van mijn gescheiden ouders. Het is al bijna 11 jaar geleden dat ze zijn gescheiden, en ik weet ook niet beter dan dat mijn ouders niet samen zijn. Maar ik heb er zoveel last van, ik weet dat het niet mijn taak is om allerlei dingen te regelen maar ja, het gebeurd gewoon zo. Mijn ouders weten niet dat ik het er (misschien ook juist nu) zo moeilijk mee heb. Als ik een openbrief lees, kan ik wel huilen en dit gebeurd ook. Ik vind het heel lastig om het er met mijn ouders over te hebben en ik weet dat dat eigenlijk wel moet, maar toch.
Weten jullie misschien iets of hoe ik het ze zou kunnen zeggen?
p.s Ik wil anoniem blijven 😉
groetjes

5
Reacties

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
DoloresAnneHildeSamanthanoa Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Dolores

Hoi lieve Anoniem, Wat goed dat je hier een bericht achterlaat en wat super jammer dat je er nog zo veel last van hebt. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 16 was en ik ben nu 18. Ik snap hoe emotioneel de open brief kan zijn, de eerste keer dat ik het las moest ik ook huilen en nog steeds krijg ik er tranen van in mijn ogen. Misschien kan je de brief naar je ouders sturen? Dan begrijpen ze vast hoe je je voelt. Hoe komt het dat je er nu extra veel last van de scheiding hebt? Denk… Lees verder »

Anne

Hallo, Heel goed dat jij je bericht hier op het forum wilt delen! Heel vervelend dat je zo’n last hebt van de scheiding, ik kan het ook heel goed begrijpen. Alles veranderd dan plotseling en dat is niet niets. Mijn ouders zijn ook gescheiden, voor mij was het wel een opluchting, aangezien er enorm veel ruzie was. Ik was blij dat door de scheiding eindelijk de ruzie over was. Het lijkt mij wel heel vervelend als je tussen beide ouders in moet staan voor je gevoel. Ik zou als ik jou was misschien een brief aan beide ouders schrijven, waarin… Lees verder »

Hilde

Hoi Anoniem, ik vind het super knap dat je je vraag hier stelt! Ik kan me voorstellen dat dit lastig is, maar ik het is goed dat je je al beseft dat het niet jouw taak is. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 4 jaar oud was, dus voor mijn gevoel weet ik ook niet beter, dus dat herken ik zeker. Waar heb je precies last van? Zoals je schrijft lijkt het erop dat je zelf vaak dingen moet regelen, is dat hetgene waar je het meeste last van hebt, of is er nog meer? Ik vond het zelf altijd… Lees verder »

Samantha

Lief meisje, Wat dapper dat je je verhaal met ons deelt en ons hier op het forum om advies vraagt, dat zal vast niet makkelijk geweest zijn. Vervelend om te lezen dat je nog zoveel last hebt van de scheiding van je ouders zeg, maar tegelijk ook zo begrijpelijk en zo herkenbaar. Mijn ouders zijn ook gescheiden, en ik weet net als jij eigenlijk ook niet beter, maar toch heb ik er zo ongeveer mijn hele leven last van gehad.Ik had altijd het gevoel er tussenin te staan, en doordat mijn ouders niet normaal met elkaar konden praten moest ik… Lees verder »

noa
noa

hoi ik ben Noa en ik vind het stom dat mijn vader en moeder geschei