Laura (13) in

Ik doe alles fout

Mijn ouders zijn gescheiden en mijn moeder is hertrouwd met een vrouw. Mijn stiefmoeder is op zich wel aardig alleen soms doe ik echt alles maar dan ook alles fout. iemand die ik ken zegt dat het mental abuse is. Het is erger dan dat het lijkt. Weet iemand misschien hoe ik dit kan verhelpen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sanne
6 maanden geleden

Hoi Laura, Wat fijn dat jij Villa Pinedo hebt gevonden en wat dapper van je dat jij jouw verhaal deelt op het forum! Je geeft aan dat je stiefmoeder jou soms het gevoel geeft dat je alles fout doet, dit moet vast heel vervelend voor jou zijn en ik kan me goed voorstellen dat dit geen fijne situatie is. Zelf heb ik ook vaak het gevoel gehad dat ik alles fout deed in de ogen van mijn stiefmoeder en dat wat ik ook deed nooit goed genoeg was voor haar. Ik kan me daarom ook voorstellen hoe dit voor jou… Lees verder »

Laura
6 maanden geleden
Reply to  Sanne

Bedankt! Ik zal t proberen..

Vivian
6 maanden geleden

Lieve Laura, Dank je wel voor jou berichtje, wat stoer dat je hier jouw verhaal hebt willen delen! Zo dat klinkt best heftig zeg! Wat lief van jou dat je jouw stiefmoeder nog wel beschrijft als best wel aardig, ook al gaat het dus soms niet zo goed tussen jullie. Ik vind dat zelf soms best moeilijk, om leuke en goede dingen te zien in mensen die mij pijn gedaan hebben dus dan vind ik nu al heel knap dat je dat hier hebt gedaan! Mental abuse, dat klinkt wel heel erg vervelend en ook wel een beetje eng. Je… Lees verder »

Laura
6 maanden geleden
Reply to  Vivian

Bedankt!

Manon
6 maanden geleden

Hey lieve Laura, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en dat je je verhaal durft te delen! Het klinkt als een lastige situatie. Ik heb dat ook een tijdje gehad met mijn stiefvader (de vriend van mijn moeder). Wanneer we in gesprek waren, zei ik vaak iets en hij sprak daar overheen of gaf geen antwoord. Ik voelde me dan altijd een beetje genegeerd. Pas een tijd later durfde ik er iets van te zeggen tegen hem en het bleek dat hij me soms gewoon niet goed hoorde of niet wist wat hij moest zeggen. Hij vond het… Lees verder »

Laura
6 maanden geleden
Reply to  Manon

Ik had zeker iets aan jouw berichtje! Bedankt!!

Charlotte
6 maanden geleden

Hee Laura. Wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden en wat stoer dat je je verhaal met ons wil delen. Jeetje wat je verteld valt niet mee. Je verteld dat je niets goed kan doen in de ogen van je stiefmoeder en je niet zo goed weet wat je daarmee moet. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 2 was en mijn moeder is hertrouwd toen ik 12 jaar was. Mijn stiefvader kon ik in het begin echt niet maar dan ook niet uitstaan. Ik had het idee dat hij als ouder wilde over nemen en dat mijn moeder niets… Lees verder »

Laura
6 maanden geleden
Reply to  Charlotte

Bedankt!

Sanne
6 maanden geleden

Hey laura, bedankt voor het stellen van je vraag. Ik kan mij heel goed voorstellen dat dit een ontzettend moeilijk situatie voor je is. In het begin had ik ook het gevoel alles fout te doen in de ogen van mijn stiefvader. Ik ging hele dagen op mijn tenen lopen in de hoop niks verkeerd te doen. Ik ben toen gaan praten met mijn eigen moeder om aan te geven dat ik de situatie zo niet fijn vind. Ik vermoed dat mijn moeder toen wel met mijn stiefvader is gaan praten omdat de situatie toen rustiger werd. Ik stel aan… Lees verder »

Laura
6 maanden geleden
Reply to  Sanne

Bedankt!