Logan (13) in

Ik ben geen meisje

Oke dan- ik ben Logan, geboren als Angelina, en een asexuele transgender jongen. Mijn ouders zijn omgeveer een jaar geleden uit elkaar gegaan toen ik net uit de kast kwam. Ik denk dus ook altijd dat het mijn schuld is dat ze uit elkaar zijn gegaan. Anyway- mijn ouders hebben nu beide een nieuwe vriend/vriendin en ik mag m’n vader’s vriendin!! Ik ken haar al 8 jaar en toen ik zei dat ik liever een jongen zou zijn stond ze helemaal achter mijn keuze. Mijn moeder’s vriend,- …. Ik ken hem helemaal niet. En toen ik hem voor het eerst zag, zei hij “Sorry voor alles dat is gebeurt, meiske.” En ik zei natuurlijk “Ik ben geen meisje, ik ben een jongen.” Dat was 7 maanden geleden ofzo en hij noemt me nog steeds een ‘meiske.’ Het geeft me elke keer een depri gevoel. Ik heb het tegen mijn moeder gezegd maar zij zegt altijd: “Wel Angelina, hij zegt nou eenmaal meiske tegen meisjes.” Dat is trouwens niet alles, mijn moeder en vader staan niet achter mijn non-sexuele gevoelens, oftewel ze vinden het niet goed dat ik asexueel ben. En ik heb nog wat, mijn oom heeft me letterlijk verbannen van zijn terrein (waar m’n moeder woont) omdat ik lgbtqiap+ ben. Dit is nogal lang, weet ik, sorry daarvoor 😅 bedankt voor het lezen hiervan.

~Logan

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hilde
1 jaar geleden

Hoi Logan, echt super knap dat je dit durft te vertellen! Er zijn heel veel kinderen die denken dat de scheiding van hun ouders hun schuld is, maar dat is echt niet waar! Het is wel super fijn dat de vriendin van je vader achter je staat! Ik kan me aan de andere kant ook voorstellen dat het heel moeilijk is dat de vriend van je moeder zo naar doet en dat je ouders je aseksualiteit niet accepteren. Ik ben zelf biseksueel, dus ik weet hoe het voelt om opmerkingen te krijgen van mensen die je seksualiteit niet goed vinden,… Lees verder »

Evelien
1 jaar geleden

Lieve Logan, Wauw, wat ben jij dapper dat je dit met ons deelt! Ik vind het mooi om te lezen dat je uit de kast bent gekomen en dat je er zo open over bent! Ik kan me goed voorstellen dat de situatie voor jou moeilijk is. Ik ken het gevoel dat je denkt dat de scheiding jouw schuld is en dat je je niet geaccepteerd voelt door een nieuwe vriend of vriendin. Mijn ouders zijn gaan scheiden toen ik de dag ervoor ruzie met ze heb gehad, waardoor ik heel lang dacht dat het mijn schuld was. Dat is… Lees verder »