Elien (21) in

Ik ben boodschapper

Hey mijn ouders praten weinig tot niet meer met elkaar. Ik voel me vaak de boodschapper tussen mijn ouders. Mijn mama praat slecht over mijn vader tegen me. Ik vind dit echt niet leuk maar ik weet niet goed hoe ik dit haar duidelijk maak zonder dat dit zorgt voor een discussie.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
IrisFay de VriesLaura Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Iris

Hey Elien, Goed dat je je vraag hier durft te stellen! Ik lees dat jouw ouders bijna niet meer met elkaar communiceren en dat jij deze taak nu krijgt. Ook geef je aan dat je moeder slecht praat over je vader. Toen mijn ouders gingen scheiden, konden ze nog met elkaar praten maar helaas stopte dat al gauw. Nu hebben ze al jaren lang helemaal geen contact meer. Maar ze hebben wel mij en mijn broertje! Er moesten natuurlijk dingen besproken worden, maar omdat ze het niet meer samen konden ben ik als het ware de bemiddelaar geworden. Ondertussen zeiden… Lees verder »

Fay de Vries

Hoi Eline, ik heb hetzelfde probleem gehad. Ik ben wel met nog 3 andere broers en/of zussen dus ik kon met hun goed praten. Mocht jij enigst kind zijn kan ik ook altijd goed praten met vriendinnen. Ik zou een keer gewoon heel luchtig aan je moeder vertellen dat je het moeilijk vindt als ze negatief over je vader praat want het is je vader. Je kan aangeven dat je het liever hebt dat ze met andere over je vader praat i.p.v tegen jou. Of dat ze natuurlijk liever niet negatief over je vader praat. Ik denk dat als je… Lees verder »

Laura

Lieve Elien, Wat goed dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden en dat je hierop een vraag hebt gesteld! Ik herken mijzelf erg in je situatie. Mijn ouders praten ook nauwelijks met elkaar. Gelukkig geven ze minder aan mij door (het gebeurt af en toe nog wel), maar vroeger was dit vaker het geval. Ik heb 2 broertjes die jonger zijn dan ik, en ik wilde hen dan ook maar al te graag beschermen voor mijn ouders. Ik had het ook liever dat mijn ouders tegen mij dingen zeiden over elkaar dan tegen mijn broertjes, om hen te… Lees verder »