Jasmine (12) in

Ik begin van hem te houden

Oke ik heb een stief vader en vroeger had ik veel prolemen met hem nu minder maar nog steeds wel een beetje. Laatst heeft een 21 jarige iets gedaan bij mij en mijn stief vader gaf echt heel erg om mij. Ik begin van hem te houden alleen mijn vader blijft maar zegen wat voor een lul hij is echt een ego. Wat moet ik doen want elke keer als ik zeg maar pap hij is gewoon echt aardig geworden wordt papa boos op mijn. Heeft iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
D
D
6 maanden geleden

Hi Jasmine, Wat goed dat je hier een berichtje geplaatst hebt, ik had hier vroeger ook veel last van. Ik vond mijn stiefvader echt totaal niet aardig, maar langzaam wende ik aan het idee dat hij mijn moeders vriend was en ging ik soms leuke dingen doen en werd het steeds normaler. Mijn vader bleef alleen wel slecht over hem praten waardoor ik mij bijna schuldig voelde om het leuk te hebben met mijn stiefvader. Ik denk dat ik je 2 tips kan geven: Vertel aan je vader dat hij niet bepaald wie jij aardig vindt en wie niet, en… Lees verder »

Sanne
7 maanden geleden

Hi jasmine, ik snap je helemaal en wilde je even laten weten dat je niet de enige ben ❤

lucia
7 maanden geleden

wat goed dat je een fijne band begint te krijgen met je stiefvader dat kan ook soms heel lastig zijn ,

lucia
7 maanden geleden

hee jasmine wat vervelend zeg zoiets zou hij nooit moeten zeggen tegen jou das helemaal niet fijn lijkt mij , je hebt niks verkeerd gedaan vooral stom van je vader..<3