KaasjeCatje (11 jaar) in

Iets met papa alleen doen

Ik heb gescheiden ouders, daar heb ik niks tegen.Mijn vader heeft een vriendin en die heeft ook kinderen. Ik vind haar en de kinderen heel aardig maar we gaan vaak iets met z’n zevenen doen : papa, ik , die vriendin, de drie kinderen en mijn broertje. Het gebeurt alleen wel vaak dat we iets met z’n zevenen doen, daar heb ik niet altijd zin in😤. Soms vind ik het wel leuk maar niet altijd. We doen het bijna elk weekend als we bij papa zijn. Daarom heb ik bijna geen tijd om met mijn vader alleen of met mijn vader en broertje te zijn dat vind ik erg jammer 😢. Heeft iemand tips voor mij hoe ik dit tegen mijn vader kan zeggen???

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Julia
27 dagen geleden

Lieve KaasjeCatje, Wat mooi en fijn dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden om je verhaal te delen. Bedankt daarvoor! Ik las jou verhaal en ik herkende veel. Mijn vader heeft ook een vriendin met drie nieuwe kinderen. Ik mis hem soms ook omdat we weinig dingen samen doen. Je schrijft dat je het soms wel leuk vind om met zn alle dingen te doen, maar soms ook alleen met je vader (en je broertje) iets te doen. Dat begrijp ik volkomen, en is zeker ook niet gek! Heb je het weleens aan je vader gevraagd? Het kan… Lees verder »

LIEKE
27 dagen geleden

Zeg tegen je papa dat je graag een vader en dochter/zoon momentje wilt hebben
Jullie kunnen dan bevoorbeeld op restaurant of gaan zwemmen
Zeg tegen je papa dat je graag een vader en dochter:zoon momentje

Last edited 27 dagen geleden by LIEKE
Meike
28 dagen geleden

Hey KlaasjeCatje, Wat fijn dat je het forum hebt gevonden en knap dat je hier je vraag gesteld hebt. Goed om te horen dat je het goed kan vinden met de nieuwe vriendin van je vader en met haar kinderen. Ik kan mij goed voorstellen dat dit wel druk kan zijn, met zo veel in huis. Toen mijn vader een nieuwe vriendin kreeg, had zij ook een zoontje, hij was jonger en dit vond ik ook altijd al druk in huis. Het is logisch dat jij ook graag iets alleen met je vader wil doen, wanneer je bij hem bent.… Lees verder »