Anoniem (16) in

Iemand die mij begrijpt

Hi,
Ik heb sinds drie maanden heel lastig met de scheiding van mijn ouders ik weet het sinds eind mei. Ik vind het moeilijk om met mijn gevoelens om te gaan en met mensen er over te praten ik wil er liever niet zelf over beginnen. En als mensen naar me vragen sla ik vaak dicht. Het is gek want de ene kant wil ik dat ze weer terug bij elkaar komen maar, aan de andere kant het is niet meer hetzelfde en het klopt niet meer. Ik wil zo graag terug naar vroeger. Ik ben gewoon heel bang dat ik me nog heel lang zo leeg en alleen voel over een jaar. Op het internet is ook niet veel te vinden behalve jullie site en vriendinnen met gescheiden ouders heb ik niet echt. Waardoor ik nog meer het gevoel van alleen zijn krijg. Ik zou zo graag iemand willen hebben die me begrijpt…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
9 dagen geleden

Hey Suzanne, dankjewel voor je lieve berichtje!

Suzanne
9 dagen geleden

Hoi Lieve Anoniem! Wat fijn dat je in ieder geval onze site hebt gevonden om over je gevoelens te praten! Je vertelt dat je ouders sinds eind mei zijn gescheiden en dat je het moeilijk vind om er over te praten. Dat herken ik goed. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 8 was en ik heb er vroeger niet veel over gepraat. Ik had het gevoel dat niemand oprecht geïnteresseerd was in hoe ik me voelde en vond het ook moeilijk om uit te leggen wat ik nou precies voelde. Soms ging het namelijk heel goed met me en had… Lees verder »

Anoniem
10 dagen geleden

dankjewel! Ja ik heb inderdaad al een buddy bij jullie!

Michelle
13 dagen geleden

Lieve Anoniem, Wat goed dat je een bericht hebt durven plaatsen op Villa Pinedo! Ik kan me heel goed voorstellen dat je het moeilijk hebt met de scheiding van je ouders en dat je niet zo goed weet hoe je hier een houding aan moet geven. Toen mijn ouders mij vertelde dat ze gingen scheiden had ik het daar ook onwijs moeilijk mee. Ik herken mezelf in je woorden “ik wil zo graag terug naar vroeger” dan ook heel erg goed. Het liefst ga je weer terug naar hoe het was. Uit mijn eigen ervaring merkte ik dat toen mijn… Lees verder »