aura (9) in

Iedere keer ruzie

hallo allemaal, ik wil jullie vragen of jullie weten wat ik moet doen, ik heb namelijk een bril,en iedere keer dat ik naar de oogarts ga,maken mijn ouders ruzie over wie mee mag gaan,en over heel veel andere dingen maken ze ook ruzie, help me, alsjeblieft

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aura
19 dagen geleden

Dankjewel allemaal, de tips waren heel handig.

Sangita
22 dagen geleden

Lieve Aura, Wat fijn dat je hulp vraagt op het forum van Villa Pinedo! Ik kan mij goed voorstellen dat het lastig is als je ouders steeds ruzie maken. Mijn ouders maakte ook altijd ruzie, vooral in de periode dat ze besloten hadden te gaan scheiden. Ik heb heel vaak tussen een ruzie in gestaan om ervoor te zorgen dat het ophield. Ik kan je uit ervaring vertellen dat dit niet de goede manier is. Je ouders zitten dan namelijk in een emotie en het is best wel lastig om er op zo’n moment uit te stappen. Het is ook… Lees verder »

Hester
24 dagen geleden

Hoi Aura, wat vervelend voor jou zeg. Het lijkt mij niet leuk dat je ouders steeds ruzie maken over wie met jou mee mag. Je kunt dit het allerbeste met ze bespreken. Vertel dat je het vervelend vindt dat je het gevoel hebt dat je steeds keuzes moet maken en dat je dat niet meer wilt. Leg ook uit dat je hen om de beurt mee neemt en dat je al heel erg je best doet om het voor ze allebeide zo goed mogelijk te doen. Je kunt ook aangeven dat je het vervelend vindt dat ze steeds ruzie maken… Lees verder »

Lisa
24 dagen geleden

Lieve Aura, Wat dapper dat je dit komt vertellen op het forum! Wat fijn dat allebei je ouders graag mee willen, maar wat vervelend dat je ouders daar zo veel ruzie om maken. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij daar last van hebt als je bijvoorbeeld naar de oogarts gaat. Mijn ouders wilden ook altijd graag allebei mee naar afspraken. Ik bedacht me toen dat ik het eigenlijk heel fijn vond dat ze dit allebei wilden en heb ze toen ook gezegd dat ik ze er allebei bij wilde hebben. Ze hebben toen hun ruzies aan de kant… Lees verder »

Aura
23 dagen geleden
Reply to  Lisa

Dankjewel voor de tips