julia (11.5) in

Huilen

hoi ik ben julia,
ik moet heel vaak huilen als ik denk aan dat mijn ouders zijn gescheiden. ik heb al een soort therapie gehad samen met mijn zusje dit heeft heel even geholpen maar het werkt niet meer. ik vraag me af of jullie een goede tip voor mij hebben.
dankjewel x
julia

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
jade
2 maanden geleden

ik heb dat ook

Daniël
Daniël
3 maanden geleden

jeetje wat erg!
probeer er over te praten met iemand die je vertrouwt of op dit forum!

Sangita
3 maanden geleden

Hey lieve Julia, Wat fijn dat je ons hebt weten te vinden en jouw vraag hier stelt! Zo’n stap maken is niet altijd even makkelijk. Wat vervelend dat de therapie nu even niet meer helpt en je zo verdrietig bent. Dat je ouders besluiten te gaan scheiden brengt vaak veel verdriet met zich mee. Ik weet heel goed hoe jij je nu moet voelen. In de tijden dat ik verdrietig was luisterde ik veel naar muziek. Er is vast een zeker een band of zanger(es) die jou weer op kan vrolijken! Of juist muziek waaruit je troost kan halen vanwege… Lees verder »

Julian
3 maanden geleden

Hoi lieve Julia, wat ontzettend knap dat je met je vraag naar Villa Pinedo bent gekomen. Hulp zoeken is lang niet altijd even makkelijk, dus daar mag je al heel erg trots op zijn! Ik kan me heel goed verplaatsen in jouw situatie. Ik heb ook dagenlang gehuild om de situatie van mijn ouders. Het hebben van gescheiden ouders is ook helemaal niet makkelijk, dus de reactie van jou (en je zusje) is helemaal niet gek hoor. Vaak als ik moest huilen ging ik op mijn kamer zitten en luisterde ik naar muziek. Of ik luisterde verdrietige muziek, om helemaal… Lees verder »

Dieuwertje
3 maanden geleden

Hoi lieve Julia! Fijn dat je het forum hebt gevonden om je vraag te stellen! Wat vervelend dat je zo verdrietig als je aan de scheiding van je ouders denkt! Hoe lang zijn ze nu gescheiden? Ik snap heel goed hoe je je voelt. Toen mijn ouders gingen scheiden, toen ik 14 was, was ik ook nog heel lang heel verdrietig, en moest ik ook vaak huilen als ik er aan dacht. Bij mij ging dat na een tijd vanzelf voorbij, maar ik denk dat het wel heel fijn was geweest als ik er met iemand over had kunnen praten,… Lees verder »