Marijn (11 jaar) in

Hoe?

Hoi,
ik ben 11 en een half jaar oud.
ik heb nu Co-ouderschap en ben 7 dagen bij mijn vader en 7 dagen bij mijn moeder.
Ik zou graag bij mijn vader willen wonen, en minder contact met mijn moeder. Hoe moet ik hier nu mee omgaan?

groetjes Marijn.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DaraEviBob Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Dara
Dara

Hoi Marijn, Op de kinderrechtswinkel kan je inderdaad advies krijgen over je rechten en hoe je er op die manier mee om moet gaan. Maar ik neem aan dat je liever niet in een rechtszaak terechtkomt. Heb je hier met beide ouders over gepraat? Ik neem aan dat je moeder hier niet zo goed op zal reageren. Maar weet dat ze waarschijnlijk vooral bang is om jou kwijt te raken. Het zal altijd lastig zijn voor haar om dit te begrijpen maar soms helpt het als ze weet dat dit voor jouw geluk is en dat ze je niet geheel… Lees verder »

Evi
Evi

Hoi Marijn, Dat is altijd lastig hè. Als je de omgangsregeling eigenlijk anders zou willen zien. Lijkt mij ook moeilijk om tegen je ouders (vooral tegen moeder) te zeggen. Heb je dit al wel eens gedaan of ben je van plan om dit te doen? Ik denk namelijk wel dat het belangrijk is dat je ouders weten wat jij voelt en wat jij wilt zodat jullie met zn alle kunnen kijken wat mogelijk is. Soms is het lastig om daar over te praten, in dat geval zou je bijvoorbeeld ook een brief kunnen schrijven. Mocht je hierbij nog een beetje… Lees verder »

Bob
Bob

Hallo Marijn,

Bedankt voor het plaatsen van je bericht. Door je leeftijd is het moeilijk om te zeggen hoe jij dat zelf kunt veranderen. Heb je gehoord van de kinderrechts winkel? Hun kunnen vragen zoals die van jou heel gedetailleerd beantwoorden. Je kunt ze bereiken op de site: http://www.kinderrechtswinkel.nl/.
Ik zou je doorverwijzen naar hun, zodat je snel je vraag beantwoord kunt krijgen.

Veel succes en met vriendelijke groeten,

Bob