Floor (9) in

Hoe word ik minder verdrietig?

Hee, ik vind het stom dat mijn ouders uit elkaar zijn gegaan en dat was zondag 1 november 2020 dus gister en mijn vraag is hoe kan ik minder verdrietig worden?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rick
10 dagen geleden

Hey, Floor ik snap dat je verdrietig bent. Maar probeer leuke dingen te doen en er weinig aan te denken, en ik zou met iemand erover praten, dat werkt bij mij namelijk ook, dus doe leuke dingen en probeer er gewoon er niet zoveel aan te denken!

Lisa
19 dagen geleden

Ooooo wat erg voor je dat ze zijn gaan scheiden minder verdrietig ☹️ woorden kan je niks tegen doen maar wat je wel kan doen is met je moeder of vader er even over praten mijn ouders zijn ook gescheiden maar wel al wat langer en als ik met ze praat dan lucht me hard ontzettend
Ik hoop dat je hier wat mee kan doen

Kaylee
20 dagen geleden

Hey Floor, Wat ontzettend dapper dat je dit met ons deelt. Wat vervelend om te horen dat je zondag te horen gekregen heb dat je ouders uit elkaar zijn gegaan. Ik kan mij nog goed herinneren dat mijn ouders vertelde dat ze uit elkaar gingen. Ik was erg boos en verdrietig. Wat mij hielp was dingen doen dit ik leuk vond, bijvoorbeeld veel met vriendinnetjes afspreken, veel volleyballen en veel spelletjes spelen op de computer. Ook vond ik het heel fijn om er met anderen over te praten. Ik ging altijd naar mijn oma toe, gewoon lekker praten terwijl ik… Lees verder »

Sangita
20 dagen geleden

Lieve Floor, Wat dapper van je dat je naar het forum van Villa Pinedo gekomen bent! Ik vind het vervelend om te lezen dat jouw ouders besloten hebben om uit elkaar te gaan. Ik kan mij voorstellen hoe jij je nu moet voelen. Ik snap heel goed dat je het niet fijn vindt om je verdrietig te voelen. Het is nog maar zo kort geleden dat het echt niet gek is dat jij je even verdrietig voelt. Het is namelijk heel logisch dat je moet wennen aan de situatie. Toen mijn ouders besloten hadden om uit elkaar te gaan was… Lees verder »

laure
20 dagen geleden

zorg ervoor dat je afleiding hebt!
Heeft mij ook geholpen.

Janne
20 dagen geleden

Hee lieve Floor, Wat ontzettend fijn dat je ons hebt gevonden en dit zo durft te vertellen, dat vind ik mega knap van je! Ik kan me goed voorstellen hoe jij je moet voelen zeg! Toen mijn papa en mama vertelde dat ze gingen scheiden was ik super verdrietig. Ik wilde graag dat we gewoon met zijn allen een gezinnetje konden blijven. Herken jij dat ook? Je vraagt hoe je minder verdrietig kan worden. Daar wil ik je wel mee proberen te helpen! Wat mij heel erg heeft geholpen is kletsen met iemand die ik vertrouwde over wat er aan… Lees verder »

Last edited 20 dagen geleden by Janne