Francisca (13) in

Hoe wen ik er aan?

ik ben om de week bij mijn vader en moeder. Een week voelt voor mij heel kort, doordat ik pas aan het eind van de week weer “gewent” ben. Hoe kan ik er voor zorgen dat ik snel weer wen?!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anouk
1 jaar geleden

Heey Francisca, Dit herken ik heel erg goed! Ik heb dit zelf ook eventjes gehad. Ik werd er zo gek van dat ik mijn koffer geeneens meer uitpakte.. uiteindelijk hebben mijn broer en ik dit samen aangegeven aan onze ouders. Wij hebben toen besproken om om de twee weken bij onze ouders te zijn. Als je bang bent dat je de ander dan te erg gaat missen kan je bijvoorbeeld wel op een vaste dag bij de ander eten. Zelf weet ik niet zo goed hoe je ervoor kan zorgen dat je ergens sneller aan went. Ik heb het zelf… Lees verder »

Anouk
Anouk
1 jaar geleden

hi Fransisca,

ik herken dit heel goed, ik heb dit zelf ongeveer een jaar gehad. ik heb het toen tegen mijn ouders en mijn zus gezegd en toen hebben we samen besloten om er 2 weken van te maken. misschien kan jij het er ook over hebben met je ouders?

groetjes Anouk xx

Sarah
1 jaar geleden

Hoi Francisca, Wat fijn dat je het forum hebt gevonden om je vraag te stellen! Zelf zijn mijn ouders gescheiden toen ik 8 was en ik ging om het weekend naar mijn vader. Niet helemaal hetzelfde als hoe het bij jou gaat maar dat gevoel van niet kunnen wennen en weer weg moeten herken ik zeker. Ik had naar mijn idee net m’n tas uitgepakt en het weekend was al weer om, de dagen volgen voorbij. Als het dan weer zondag was ging ik altijd met gemengde gevoelens weer naar mijn moeder. Ik had het heel leuk gehad bij mijn… Lees verder »