Skip to content
Sara (12 jaar) in

hoe vinden jullie het?

ik ben benieuwd hoe jullie het vinden dat jullie ouders gaan scheiden/gescheiden zijn, mijn ouders gaan ook scheiden en ik vind het erg lastig. Daarom hoor ik graag hoe jullie het vinden.

Groetjes

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
JenteSaraRebecca Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Jente
Jente

Hee Sara, Een scheiding is altijd lastig een kind zal er ook altijd moeite mee hebben ! Maar het komt wel goed, als je iets niet fijn vind, moet je het ook gewoon tegen beide ouders zeggen, zo kunnen ze erook rekening mee houden. Mijn ouders zitten nog middenin de scheiding, meer een vechtscheiding dan een echtscheiding. Jammer dat het op zo’n manier ook kan gaan en niet op een “normale” manier. Soms praten ze erg slecht over elkaar. Dat hoord niet, dat moet ik dan ook tegen ze zeggen, zodat ze dat niet meer doen. ‘t Komt goed meis… Lees verder »

Sara
Sara

bedankt voor je reactie, vervelend dat jou ouders niet met elkaar willen praten. Mijne doen dat gewoon nog wel Groetjes!

Rebecca
Rebecca

Hi Sara,

Mijn ouders zijn al uit elkaar sinds ik 3 jaar ben. Nu vind ik het niet erg meer dat ze gescheiden zijn. Wat ik wel erg vind is dat ze niet tegen elkaar praten, dat vind ik heeeeeel vermoeiend. Zo kinderachtig. Als ze nou gewoon vriendelijk tegen elkaar zouden doen, zou ik het prima vinden maar zo maken ze het zo ingewikkeld. Ik hoop voor jou dat jouw ouders wel normaal tegen elkaar gaan doen (misschien duurt het een tijdje). Heel veel sterkte en als je weer schrijft, schrijf ik weer terug.

Groetjes.