paagwea (12) in

Hoe vertel ik het?

hallo,
ik ben Paagwea en ik ben 12 jaar. ik ben liever bij mijn vader en dat heb ik ook tegen hem gezegd, maar nu moet ik het ook aan me moeder vertellen!! maar HOE!!!!
kunnen jullie mij alsjeblieft helpen?

groeten, Paagwea.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MyrtheHannahMary-Kate Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Myrthe

Hoi Paagwea! Wat goed dat je deze vraag stelt op het forum. In het bericht zeg je dat je liever bij je vader bent en dat je dat nu aan je moeder wilt vertellen. Ik kan mij voorstellen dat dit best een beetje spannend is! Toen ik rond jouw leeftijd was zat ik ook met zo’n soort probleem. Ik wilde namelijk mijn vader meer zien, maar ik wist niet hoe ik dat kon bespreken met mijn mama. Ik durfde dit niet tegen mijn vader of moeder te zeggen wat ik wilde dus toen heb ik het er met mijn juf… Lees verder »

Hannah
Hannah

heyy, wees gewoon eerlijk tegen je ouders en in dit geval tegen je moeder! het kan even lastig zijn maar je komt er wel uit en als het niet lukt vraag dan om hulp genoeg mensen die je willen helpen! ik hebben alle geloof ik je!

Mary-Kate

Hoi Paagwea,
Wat fijn dat je zo open over je gevoelens kan praten met papa.
Maar ik kan heel goed begrijpen dat je dit moeilijk vindt om te vertellen aan mama.
Misschien kan je aan papa vragen of hij het samen met jou wilt vertellen aan mama, zo ben je niet alleen en heb je de steun van papa als je het even nodig hebt.

Veel liefs,
Mary-Kate