Kim (17) in

Hoe stop ik de berichten?

Hoii, nou mijn ouders zijn nu 4 jaar (officieel) gescheiden. Na een half jaar heb ik t contact verbroken met mijn vader. Nu is het zover gekomen dat mijn broer bij zijn vriendin woont en geen contact meer heeft met mijn moeder en me zusje. Helaas denkt hij dat er iets niet klopt in ons hoofd en zijn schoonfamilie en onze vader de heilige zijn. Mijn vader maakt me moeder het leven zuur door als het eventjes rustig was (geen gezeik) hij opeens komt met dat wij zijn vriendin stalken… Helaas is het nu zo uit de hand gelopen dat hij mij bedreigt heeft en ervoor heeft gezorgd dat me broer nu ook geen contact meer wil met me zusje en mij. Mijn vraag is, hoe kunnen me moeder, me zusje en ik ervoor zorgen dat hij stopt me berichten te sturen/ bellen? We hebben hem al geblokkeerd maar elke x krijgen we alsnog een berichtje via iemand anders.

Alvast bedankt!

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MarijnNoortjeCharlotte Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Marijn
Marijn

lieve kim ik vind dit bericht heeeel heftig maar ik kan een oplossing verzinnen en dat is een ander telefoon nummer en ergens anders gaan wonen zonder dat je vader weet waar maar begin maar met het andere nummer sterkte

Noortje
Noortje

Lieve Kim, Wat een naar bericht om te lezen! Ik snap heel goed dat je hier mee zit en dat je dit wilt oplossen. Ik wil je als eerst vertellen dat ik jou berichtje heel goed begrijp. Ik heb het contact met mijn vader ook verbroken tijdens de scheiding en dit kon hij moeilijk accepteren. Hij bleef me maar berichtjes sturen en kwam me soms opwachten op school. Ook gebruikte hij een telefoon van iemand anders om mij te bereiken. Dit doet hij nu gelukkig bij mij niet meer, maar nog wel bij mijn moeder. Ik heb in het begin… Lees verder »

Charlotte

Hoi Kim, Wat goed van je dat je ons heb gevonden, maar wat vervelend dat je in deze situatie terecht bent gekomen. Ik kan me heel goed voorstellen dat het een moeilijke keuze is geweest om het contact te verbreken. Zelf heb ik na de scheiding van mijn ouders een hele poos het contact met mijn moeder verbroken. Zij bleef mij ook berichtjes sturen, iedere donderdag om 8 uur. alsof ze een wekker had gezet. Ik ben toen erg boos geworden, en heb aangegeven dat ik liever wilde dat ze me spontaan berichtjes zou gaan sturen met de vraag hoe… Lees verder »