Anoniem (12) in

Hoe praat je eigenlijk over de scheiding?

Hoii, ik heb de laatste paar weken heel veel moeite met het feit dat mijn ouders gaan scheiden. Ookal is dat al zo geweest voor 3 jaar. Ik vind het nogal moeilijk om er met mensen over te praten. Het is eigenlijk ook nog soort van een geheim voor sommige vriendinnen. Toch heb ik laatst het aan een vertrouwde vriendin verteld. En dat heeft me oprecht ook geholpen. Wie dit ook leest en het zelfde probleem als mij had. Geloof me, Vertel het aan iemand die je vertrouwt. Zodat je je tenminste niet alleen voelt in deze situatie. Ookal weten niet al mijn vriendinnen het nog ben ik wel opgelucht dat ik het eindelijk aan iemand heb kunnen vertellen!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rosa
1 maand geleden

Hey Anoniem, wat fijn dat je het forum hebt gevonden en hier je verhaal deelt! Ik kan goed begrijpen dat het lastig blijft en ook al is het 3 jaar geleden, is dat oké❤️ Ik herken heel erg wat je vertelt. Ik heb het ook heel lang aan niemand vertelt, omdat ik dacht dat dat beter was. Niemand in mijn omgeving had ook gescheiden ouders en ik kreeg het idee dat ze me toch niet zouden begrijpen. Toen ik het eenmaal toch aan iemand had verteld voelde dit inderdaad erg fijn. Wat goed om te horen dat jij dit ook… Lees verder »

..
..
1 maand geleden
Reply to  Rosa

Hi Rosa! Nou mijn vriendin begon over hoe zei zich eigenlijk voelde en dat ze mij hiermee vertrouwde. Dus ik kreeg toen het gevoel om het gewoon te vertellen aan iemand omdat het eigenlijk heel moeilijk was om het voor zo lang verborgen te houden. Bedankt voor je reactie